rafturi de duș

Un contor de duș este o construcție relativ simplă, sub forma unui cap de duș montat pe o bară de duș. Dar cele mai avansate modele sunt completate cu un mixer, un cap de duș fix și toate accesoriile posibile.

Exemplu de contor de duș.

"O "baie la modă" este o baie care are un anumit stil. Camera cu un design elegant va fi mereu actuală. Și nu cred că există o modă pentru articole specifice – fie că este vorba de căzi de baie, robinete sau suporturi de duș. Numărul de inovații, care apar în domeniul obiectelor sanitare și al materialelor de finisare, este doar un motiv pentru a. Rezultatul depinde de cine pune mâna pe toate acestea.

O "baie la modă" este o baie care are un anumit stil. O cameră elegantă va arăta întotdeauna la modă. Și, ca atare, nu cred că există o modă pentru articole specifice, fie că este vorba de căzi de baie, robinete sau suporturi de duș. Numărul de produse noi care apar în amenajările de baie și în materialele de finisare este exact ceea ce trebuie făcut. Rezultatul depinde de cine le deține pe toate.

Ascundeți

Consolă sau panou? Pentru a fi clar, să spunem de la bun început că coloanele de duș și panourile de duș – Kaa pentru perete și tavan – nu sunt incluse în gama Agape Categorii de produse diferite, deși sunt adesea descrise în același mod.

Diferența de bază este că panoul de duș este întotdeauna echipat cu jeturi de hidromasaj, în timp ce contorul este pur și simplu un cap de duș montat pe o bară de duș.

Citește mai mult  4 note despre mixerul de baie

Designul

Pe perete sau pe podea? Există două tipuri de suporturi de duș: cele montate pe perete și cele montate pe podea. Primele sunt montate exclusiv pe perete. Acestea din urmă sunt montate pe podea, dar pot fi echipate și cu panouri de perete și accesorii suplimentare.

Pur și simplu. Dacă nu dispuneți de mulți bani, puteți opta pentru cea mai comună variantă Stâlp de perete cu suport de duș pentru duș de mână. Datorită suportului său pivotant, acesta poate fi mutat în sus sau în jos, iar unghiul său poate fi ajustat. Adesea, bara găzduiește, de asemenea, un vas de săpun sau un raft de șampon și, uneori, mai multe cârlige.

Cea mai simplă construcție a standului de duș&nbspeste o țeavă metalică pentru fixarea dușului de mână. Uneori puteți "agăța" capul de duș cu suporturi de rafturi pentru accesoriile de duș.

Robinetul mixer nu este inclus. Acesta trebuie să fie achiziționat separat și montat pe perete sub sau la înălțimea barei de duș. Apropo, dușul în sine nu este întotdeauna disponibil cu un panou.

Un kit complet. Dacă aveți o sumă suficient de mare de bani, puteți alege un contor de duș mai sofisticat, dar mai confortabil. Acesta este echipat suplimentar cu un cap de duș fix și un robinet mixer. Adesea, toate elementele structurale se bazează pe o bară de duș verticală. Este, de asemenea, țeava prin care curge apa către dușul suspendat, care este montat rigid. Dimensiunea sa este de obicei mai mare decât cea a dușului manual Unele piese au un diametru de până la 50 cm ( ! ). Cu toate acestea, astfel de capete de duș de mari dimensiuni vin, de obicei, doar la modelele foarte scumpe.

Citește mai mult  11 întrebări despre un mixer modern

Pentru un concept mai complex de cabină de duș, pe lângă capul de duș fix, există un cap de duș detașabil care poate fi fixat deasupra capului de duș.

Alte caracteristici de design ale suporturilor de duș cu hidromasaj de înaltă calitate includ un mixer termostatic, precum și accesorii: rafturi din metal sau sticlă, suporturi pentru periuțe de dinți etc.

Stand de duș: materiale

Plastic sau metal? În cazul contoarelor cu preț redus, cel mai adesea se folosește plasticul metalizat cu finisaj cromat, aluminiu sau auriu. Acesta poate fi lucios sau mat.

Exemple de capete de duș din diferite materiale.

  • În imagine: Kaa by Agape, proiectat de Gianturco Giulio
  • În imagine: Decor de Rapsel, proiectat de Dotti Corrado
  • În imagine: Supergrif model 038.401
  • În imagine: ZFA086 de Zucchetti, design Palomba Roberto și Ludovica

În fotografie: Kaa by Agape, design de Gianturco Giulio.

Modelele mai scumpe, în care tejgheaua însăși acționează și ca o țeavă, sunt adesea fabricate din alamă cu diferite finisaje vopsit sau cu finisaj din metal prețios.

Multe dușuri de design sunt realizate din toate tipurile de plastic și chiar din sticlă. iar majoritatea modelelor sunt realizate din oțel inoxidabil, cupru, cu căști de duș din piatră naturală. Aceste materiale sunt tipice pentru produsele de stil clasic.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: