24 Mobilier italian pentru dormitor

Suites – soluția perfectă pentru dormitor. Iar setul italian este o garanție a unui interior sofisticat, elegant și funcțional.

Întregul interior

Dacă doriți ca interiorul dormitorului dvs. să arate întreg și armonios, încercați să evitați utilizarea mobilierului fragmentat. Cel mai bine este să selectați și să achiziționați un set de mobilier care să se potrivească cel mai bine cu ideile dvs. de un spațiu de locuit frumos și ergonomic.

Farmecul confortabil și liniștit Calitate de top când vine vorba de mobilier de dormitor. Creați o atmosferă de cameră și relaxare în camera dvs. cu mobilier de dormitor din Italia. Disponibil în stiluri clasice și moderne, se caracterizează printr-un design sofisticat și un confort de neegalat.

Mobilierul de dormitor fabricat în Italia este completat cu toate elementele necesare: compoziția seturilor include paturi simple și duble, dulapuri și dulapuri spațioase, noptiere confortabile. Colecțiile de mobilier includ, de asemenea, accesorii utile și utile, cum ar fi oglinzi, pufuri, bănci, paturi cu baldachin, cuverturi frumoase și perne decorative.

Pentru camera adolescentului, puteți cumpăra un set care include o masă și un scaun și creează un colț de lucru. Femeia rafinată va fi fericită să aibă un dormitor cu o masă de toaletă elegantă și funcțională, pe lângă toate piesele de mobilier necesare.

Mobilierul italian este fabricat din lemn masiv, PAL clasa E1, tamburato, multi-strato. Elementele seturilor clasice sunt decorate cu un lux și o grijă deosebită: tehnicile de sculptură și pictură manuală a miniaturii, încrustate cu aur sunt folosite în designul mobilierului. Tetierele sunt acoperite cu piele și matlasate cu nasturi decorativi, iar fronturile dulapurilor sunt decorate cu intarsii. Mobilierul modern este finisat cu laminare și lac colorat.

Citește mai mult  linguri africane Casamania
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: