Santa Cantori despre tendin╚Ťele ├«n materie de mobilier ╚Öi stilul italian

Cum miroase stilul mediteranean, ce apreciaz─â clien╚Ťii ru╚Öi la mobilierul italian ╚Öi care este sinonimul corect pentru cuv├óntul "lux", ne spune Santa Cantori, directorul general al celebrului brand de mobilier Cantori.

├Än 1976, Santa Cantori a ├«nceput s─â angajeze me╚Öte╚Öugari din zona Camerano, bogat─â ├«n aur. ╚śi ├«n c├ó╚Ťiva ani, compania avea deja o cot─â decent─â pe pia╚Ťa de mobil─â din Italia.

Despre companie. Lucr─âm cu o echip─â de meseria╚Öi de ├«nalt─â calificare Designerii de tapet, croitoresele, decoratorii, t├ómplarii, fierarii ╚Öi inginerii ├«╚Öi coordoneaz─â munca pentru a face produsele Cantori unice. Standarde ├«nalte de calitate a materialelor, produc╚Ťie italian─â, aten╚Ťie la detalii Acest lucru face posibil─â realizarea unor produse personalizate de o calitate excelent─â. Stilul general al Cantori depinde de alegerea directorului general ( cu participarea unor designeri italieni ). ├Än acela╚Öi timp, ei nu aleg personal stilul fiec─ârei piese de mobilier ╚Öi nu ├«╚Öi urm─âresc produc╚Ťia industrial─â.

Despre stilul italian. Stil italian Cantori- ├«n special Depinde foarte mult de contextul socio-istoric ├«n care a luat na╚Ötere ╚Öi exist─â compania. Italia Central─â, precum ╚Öi alte teritorii bine cunoscute, bogate ├«n istorie, monumente ╚Öi natur─â frumoas─â, nu pot s─â nu influen╚Ťeze percep╚Ťia frumuse╚Ťii ├«n via╚Ťa de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care fiecare produs Cantori are un stil italian ╚Öi un aer proasp─ât ╚Öi revigorant.

Despre stilul Cantori. Este un stil pentru cei care iubesc luxul ( nu ostentativ, ci luxul ca sinonim cu via╚Ťa bun─â ). Pentru cei care apreciaz─â o bucurie simpl─â: un pahar de vin ├«n m├ón─â sau o discu╚Ťie cu prietenii… Un rafinament care pune ├«n valoare ╚Öi subliniaz─â personalitatea clientului.

Cite╚Öte mai mult  14 p─âtu╚Ťuri cu baldachin pentru copii

Despre gam─â. ├Än ultimii ani, "dormitorul" Gama Cantori s-a extins Produc╚Ťia de articole pentru ├«ntreaga cas─â a devenit o necesitate, determinat─â de cererea clien╚Ťilor ╚Öi a arhitec╚Ťilor care doresc s─â vad─â ├«ntregul proiect ├«ntr-un stil uniform. Pentru noi nu conteaz─â dac─â este vorba de un pat sau de un candelabru – toate aceste obiecte fac ca o cas─â s─â fie special─â…

Despre materiale. Compania este specializată în mobilier metalic din 1976. Dar astăzi Cantori folosește materiale diferite, de la marmură la catifea, de la lemn la sticlă. Unicitatea fiecărui material face posibilă accentuarea efectului estetic al utilizării sale.

Despre tendin╚Ťe. Nu vrem s─â ne oprim la tendin╚Ťele existente, ci vrem s─â fim aten╚Ťi la viitor. Prin urmare, pentru noi, 2015 va fi un an al stilului mediteranean, al materialelor naturale ╚Öi deschise la culoare, al ╚Ťes─âturilor ╚Öic.

Despre culoare. Mai multe nuan╚Ťe deschise ╚Öi subtile ├«n schemele de culori ale produselor noastre. Acestea se reg─âsesc ├«n special ├«n colec╚Ťia "chic", seam─ân─â cu stilul tradi╚Ťional italian, cu multe culori naturale. Ele subliniaz─â elegan╚Ťa, rafinamentul, textura materialelor; ele favorizeaz─â o persoan─â pl─âcut relaxat─â ├«ntr-un astfel de spa╚Ťiu.

Gusturi. Clien╚Ťii ru╚Öi apreciaz─â stilul italian, ├«n special mobilierul unic realizat manual.

Cele mai interesante patru produse din diferite categorii.
Mas─â Milos, Cantori
Raffaello 2 mese, Cantori
Pat de trandafiri, Cantori
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: