25 de seturi de mobilier italian pentru copii

Nu trebuie să vă duceți copilul la muzee, galerii și teatre pentru a obține un gust bun. Este suficient să îi mobilați camera cu mobilier italian pentru copii, care nu este cu nimic mai prejos decât adevărate opere de artă.

Mobilierul pentru copii din Italia respectă pe deplin sloganul "All the best copii". Acesta este motto-ul sub care funcționează aproape toate fabricile italiene de mobilier pentru grădinițe. Mobilierul italian pentru camere de copii și adolescenți este inconfundabil. Design original, atenție la detalii, o abordare holistică a camerelor pentru copii, materiale de înaltă calitate- Toate acestea fac ca mobilierul pentru copii din Italia să fie atât de popular.

Pentru italieni, un copil este un.. personalitate mică, dar independentă. Prin urmare, mobilierul italian pentru camerele pentru copii include destul de "adult" Obiecte precum birouri, rafturi, comode, noptiere etc.. Le oferă copiilor șansa de a explora lumea, nu doar prin relaxare și joacă liniștită, ci și prin creativitate și învățare.

Mobilierul pentru copii din Italia va rafina automat gustul copilului dvs. La urma urmei, aceste piese de mobilier sunt mai degrabă opere de artă decât mobilier obișnuit. Lucrat manual în mod activ. În ceea ce privește culorile, unii producători preferă să se joace cu contrastele și încearcă să aducă toate culorile curcubeului în camera copiilor; alții preferă tonurile liniștite încercate și pun accentul pe detalii ( de exemplu, împodobesc căpătâiul cu o sculptură ).

Citește mai mult  Mobilier: Materiale de acoperire
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: