11 dulapuri colorate

Soluții diferite pentru diferite interioare: decorul și textura fronturilor de dulap sunt determinate de materialul din care sunt realizate.

Una dintre culorile prezentate în galeria foto a dulapurilor Toate nuanțele diferite de lemn natural. Lemnul poate fi lăcuit, furniruit, acoperit cu intarsie și, după cum puteți vedea în fiecare fotografie a unui dulap, își păstrează nuanța și granulația naturală: stejar, arțar, nuc sau cireș. A doua tendință – Alte materiale și tehnici sunt folosite pentru a conferi fronturilor o textură neobișnuită. Galeria foto a dulapului conține atât cele mai populare ( utilizarea oglinzii colorate sau a sticlei cu imprimeu ) cât și soluții mai originale, cum ar fi tapițeria fațadei cu piele special tratată sau linoleum colorat. Cu o astfel de varietate, galeria foto a dulapurilor vă permite să alegeți soluția potrivită pentru o varietate de interioare.

Citește mai mult  Capcanele de a alege o canapea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: