15 mese cu un blat frumos

Un blat de masă este o expresie a esenței mesei. Un blat de masă care poate fi, de asemenea, coroana gloriei unei bucătării. În această ședință foto am selectat o selecție de mese cu blaturi atractive.

Scoateți fața de masă!

În perioada sovietică, era obișnuit să se acopere blatul mesei cu o față de masă. Fețele de masă sunt acum relegate la categoria "relicve ale trecutului", Sau considerați-o o moștenire culturală a stilului retro. La urma urmei, cele mai multe mese moderne au blaturi care nu ar trebui în niciun caz să fie acoperite de fețe de masă.

Consultați fotografiile noastre cu blaturi de masă pentru a vedea splendoarea artistică a blaturilor de masă din diferite materiale. Alegerea materialului și a decorațiunilor pentru vârfuri este dictată de nuanțele stilului. Industria mobilei nu numai că folosește o gamă largă de materii prime pentru a le produce.. Sticlă, piatră, lemn, plastic, acrilic.. dar și cea mai recentă tehnologie. De exemplu, blaturi de lucru realizate din două foi de sticlă cu o peliculă lenticulară între ele, care face suprafața transparentă și creează un efect caleidoscopic, care amintește de fațadele de sticlă ale palatelor venețiene din secolul al XVIII-lea. Fiecare dintre materialele de mai sus are propria sa estetică unică.

Forme tradiționale de masă.. rotund, oval, dreptunghiular. Dar modelele de designer se mândresc, de asemenea, cu contururi provocatoare din punct de vedere geometric.

Citește mai mult  Opoziție la modă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: