15 rafturi de perete

Un loc minunat pentru a vă depozita bunurile și suvenirurile valoroase, arta și lucrurile frumoase. Adesea, acestea constituie o declarație care atrage atenția prin ele însele.

Rafturile de perete moderne pot funcționa ca element decorativ, un raft de artă sau pot servi unui scop utilitar, îmbunătățind în același timp stilul casei dvs. cu designul lor.

Astăzi, magazinele și showroom-urile oferă rafturi de perete în toate stilurile.. De la clasic la high-tech. Entuziaștii minimaliști vor aprecia rafturile plutitoare din sticlă, în timp ce clasicii vor iubi rafturile consolă din lemn masiv sculptat.

La fel de bogat atunci când vine vorba de funcțiile de rafturi. Din acest motiv, este foarte ușor să găsiți un model care să se potrivească cu mobilierul dvs. și să răspundă nevoilor chiriașilor dvs. Unitățile cu rafturi deschise oferă "accesibilitate" ( obiectele de pe ele sunt întotdeauna la îndemână ) rafturile închise cu uși de sticlă sunt un spațiu de depozitare excelent pentru obiecte deosebit de valoroase și sunt folosite ca vitrină de prezentare. Rafturile de perete pot fi folosite ca noptieră, consolă sau măsuță de toaletă Depinde de imaginația ta și de modelul pe care îl ai în minte.

Citește mai mult  25 mese de cafea din sticlă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: