26 de rafturi realizate din rafturi

Dulapurile tradiționale și sistemele de depozitare a dulapurilor sunt solide, de modă veche și nu întotdeauna ușor de utilizat. Vă sugerăm să le înlocuiți cu rafturi ușoare, elegante și funcționale.

Kitul de construcție a raftului

Ideea de bază din spatele sistemelor de depozitare modulare suspendate pe perete este următoarea ușurința constructivă și ergonomia. Spre deosebire de dulapurile voluminoase, rafturile ocupă un spațiu minim, dar sunt extrem de spațioase și funcționale. Pe rafturi, asamblate într-o varietate de compoziții, puteți aranja tot ce doriți – Cărți, CD-uri, DVD-uri, discuri de vinil, suveniruri, fotografii de familie.

Sistemele de rafturi modulare de astăzi sunt prevăzute cu unități deschise și închise, cu containere cu balamale și sertare care pot conține documente și documente personale. Atunci când cumpărați o unitate modulară de perete, gândiți-vă din timp la ceea ce veți depozita pe rafturile sale. Construcțiile decorative sunt ușoare și sunt concepute pentru a suporta o greutate mai mică decât cărțile sau vazele cu flori. Alte modele sunt echipate cu unități TV și video și pot transporta până la cincizeci de kilograme de greutate.

Rafturi realizate din rafturi soluția reală de design pentru un interior modern. Acestea sunt disponibile în lemn, metal, sticlă, metacrilat, plastic și în diferite finisaje Vopsit în culoarea lemnului sau vopsit în culori vii, cu o varietate de forme și configurații. Rafturile pot fi îndoite în cele mai incredibile unghiuri, astfel încât să devină un element unic de design interior, iar tu le poți regrupa și combina în noi combinații fantastice.

Citește mai mult  Îmbinarea cu tenon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: