15 rafturi din sticlă în stil modern

Rafturile de sticlă nu sunt potrivite numai în baie! Designerii folosesc potențialul decorativ al acestui material pentru a crea colecții pentru camera de zi, dormitor și alte zone de locuit.

Depozitați cărțile și obiectele grele pe rafturi de lemn. Și folosiți rafturile de sticlă doar în scopuri decorative! Forme neobișnuite, suprafețe de oglinzi și iluminat decorativ.. așa arată rafturile moderne din sticlă. Designerii sugerează să le aranjați în perechi, triple, în rânduri sau în "cuiburi". Și insistați: astfel de rafturi sunt frumoase în sine- Nu este supraîncărcat cu lucruri. Deși, dacă este necesar, sticla securizată poate rezista la orice greutate. Iar tehnologia modernă le face literalmente incasabile.

Citește mai mult  Românesc sau străină: ce canapele de pat sunt cele mai bune??
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: