19 rafturi din sticlă

Doriți să adăugați o notă subtilă de culoare în camera de zi, dormitor sau birou?? Asortați-vă interiorul cu raftul de sticlă ales de dumneavoastră: combină cu succes funcția și decorul.

Coloane de sticlă

Rafturile din sticlă pot deveni o alternativă neobișnuită și interesantă la rafturile tradiționale pentru casă. Ce sunt aceste construcții de mobilier, arată selecția noastră editorială. Sticlă- un material decorativ de excepție, are întotdeauna un aspect ieșit din comun și se potrivește perfect în interioarele moderne. Rafturi de sticlă nu face excepție.

Dacă doriți să creați un accent expresiv în cameră, să păstrați senzația de spațiu liber și lumină, să dați interiorului dvs. un chic la modă, atunci nu ezitați să cumpărați un raft de sticlă.. Acesta este perfect capabil să îndeplinească fiecare dintre sarcinile de mai sus. Rafturile din sticlă vor arăta foarte bine în mediile minimaliste sau high-tech, mai ales dacă alegeți un produs cu o estetică industrială distinctă. Pentru un decor clasic puteți alege rafturi de sticlă elegante și ușoare pentru casa dvs., decorate cu elemente metalice forjate și alte delicii decorative.

Configurațiile și formele de rafturi de sticlă la domiciliu sunt variate: unități pătrate și rotunde, rafturi pe mai multe niveluri, orice lungime. Elegant montat pe perete sau fixat pe perete, montat între podea și tavan, folosit nu doar ca unitate de depozitare, ci și ca separator de cameră. Și dacă tot suntem la capitolul depozitare, merită subliniat faptul că raftul din sticlă este stabil, robust și spațios, în ciuda fragilității sale vizuale.

Rafturi și unități de bucătărie


Raft de rafturi Xtend+

E 04-M/E 02-C bucătărie de oaie INTUO

Bucătăria Avance de la Leicht
Citește mai mult  20 fotolii cu suport pentru picioare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: