17 canapele mici

Aceste canapele, în ciuda dimensiunilor lor modeste, nu sunt inferioare modelelor standard în ceea ce privește confortul. Să vedem ce sunt gata să ne ofere producătorii de mobilă lav-sits.

Scaun de dragoste ( scaun de dragoste )- Numele străin pentru o canapea mică, care nu poate găzdui mai mult de două persoane, și chiar și atunci, nu "pionier" distanțate. În general, lav-siturile arată mai mult ca niște fotolii mari și, spre deosebire de canapelele cu drepturi depline, nu sunt destinate să se încline deloc. Cu excepția cazului în care, desigur, este o canapea extensibilă.

Primele canapele de dragoste arătau ca niște bănci din lemn. Canapele similare: canapele pentru două persoane puteți găsi în selecția noastră foto. Linia de canapele mici moderne este mult mai largă. Acestea pot fi cu cadru ascuns sau deschis. Cu sau fără mecanism de pliere. Tapițeria variază și ea. Poate fi din piele, textile. Sau deloc. Veți găsi atât loje cu aspect retro, cât și unele modele ultramoderne. Acestea din urmă sunt uneori prevăzute cu mese și lămpi mobile încorporate.

canapele mici, în ciuda dimensiunii lor, sunt foarte confortabile și arată prezentabil. Prin definiție, acestea aparțin apartamentelor modeste, dar lav-sit-ul va fi foarte potrivit în zona de lounge a unei case de țară spațioase. Apropo, canapelele cu două locuri au devenit utile în locurile publice, devenind o piesă de mobilier obișnuită în birourile de recepție.

Citește mai mult  Tapițerie: piele sau material textil?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: