19 poufuri pentru dormitor

Poufurile sunt confortabile din toate punctele de vedere. Ocupă puțin spațiu, dar au dubla funcție de scaun și de decor suplimentar pentru dormitorul dumneavoastră.

Ce vă evocă cuvântul "pouf"?? Probabil că vă gândiți la ea ca la ceva moale și confortabil. Și ar trebui. Majoritatea pufurilor sunt foarte moi și foarte confortabile. Aceste calități le fac foarte populare în zonele de ședere din casă, în special în dormitor.

Care este diferența dintre pufuri pentru dormitor? Forma, în primul rând. Ele pot fi ( pătrate, rotunde, ovale, cilindrice ) sau pot avea o formă vagă, de sac. Pufulețul este disponibil într-o construcție monolitică sau modulară ( un set ). Unele modele "trăiesc" în grupuri de 2 sau 3 și, uneori, sunt îmbinate pentru a forma un scaun mare cu ajutorul unor elemente de fixare speciale. Unele pufuri sunt tapițate în piele, material textil sau blană, în timp ce altele au huse detașabile.

În cazul în care fotoliile de dormitor au mai mult decât o funcție practică, dar și decorativă, acestea pot fi înfrumusețate cu capitonaje sau elemente suplimentare, cum ar fi cuie, broderii, aplicații, imprimeuri, modele în relief etc..

Citește mai mult  Cosette și rudele sale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: