Poufuri: o varietate de variante

Găsirea unui puf bun este ușoară. Dar numai dacă știți la ce vă trebuie. Scopul pufului dictează materialul și, uneori, forma viitorului model.

Clasificarea în funcție de funcție

 • Scaun Pouf. Înălțimea este comparabilă cu cea a unui fotoliu, din punct de vedere al suprafeței mult mai mult decât atât. Unele modele sunt atât de lungi încât vrei să-i spui "bancă moale". Pufurile gigantice pentru mai multe persoane nu sunt achiziționate doar pentru casă, ci și pentru zonele de așteptare din birouri și cabinele de probă din magazine.

Există pufuri-cazuri, pufuri-banchete, pufuri-banchete.. …

 • În imagine: Pouf Panama de Steiner PARIS, design Manzoni Maurisio, Tapinassi Roberto
 • În imagine: Pouf IRock Pouf din fabrica Innovation
 • În fotografie: Truffle by Porro, design de Massaud Jean Marie
 • În imagine: Pouf-ul Circle Pouf de Busnelli, proiectat de Cesana Enrico

În imagine: Pouf Panama de Steiner PARIS, design Manzoni Maurisio, Tapinassi Roberto.

 • Un pouf în plus. Înălțimea scaunului- Mai jos decât un fotoliu. Poți sta pe el, dar este inconfortabil, deoarece genunchii sunt aproape de bărbie. Există, de asemenea, modele care abia se ridică deasupra podelei și acționează doar ca un suport pentru picioare. Unele companii oferă pufuri similare în diferite înălțimi.

În cele mai multe cazuri, acestea sunt un accesoriu binevenit pentru un fotoliu, o canapea sau un pat. Sau la un pat Acestea se numesc bănci sau șezlonguri. O altă opțiune Pouf complet cu masă joasă ( glisează dedesubt ). De asemenea, sunt posibile și combinații netradiționale, cum ar fi un pouf plus o cabană de plajă.

Un fotoliu poate fi o completare plăcută a unui pat.

Moda pentru autor. Cea mai relevantă în moda de interior de astăzi, cred că este o combinație de piese de mobilier de designer iconice: unele piese de epocă și piese de artă contemporană. Canapele de designer sunt ușor de făcut ca interiorul tău să arate la modă.

Moda pentru autor. Cea mai populară în moda actuală de interior, după părerea mea, este o combinație de piese de mobilier iconice de designer: unele piese de epocă și artă contemporană. Acordați atenție pufurilor autorului – cu ajutorul lor este atât de ușor să faceți interiorul la modă.

Ascundeți

 • Un puf cu "caracteristici suplimentare". Scaunul poate fi transformat într-un fotoliu complet sau chiar într-un pat. Un aspirator sau o bicicletă de exerciții poate fi ascunsă sub husa moale a otomanului. Soluții originale pentru spațiile publice Pouf + lampă și pouf + pat de flori: puteți pune pământ în scaun și planta un pat de flori.
Citește mai mult  25 de paturi atractive

Exemple de pufuri multifuncționale.

 • În imagine: Smith by Danese Milano, design de Olivares Jonathan
 • În imagine: Ghiveciul Bdlove de B.D. Barcelona design by Lovegrove Ross
 • În imagine: Pouffe Letto de la fabrica Bodema, proiectat de Studio R.E.S
 • În imagine: Model Gio Pouf / Gio Bed by Slide, design Romano Gio Colonna

În fotografie: Smith by Danese Milano, proiectat de Olivares Jonathan.

Clasificare în funcție de material

«moale poufuri. Materiale utilizate: material textil, piele și poliuretan. Pufurile sunt minunate pentru relaxare sau pentru a te relaxa.

«Dur" poufuri. Este fabricat din rattan, lemn ( adesea acoperit ) scoarță de plută. Nu veți sta pe aceste pufuri pentru o perioadă lungă de timp, dar ele pot înlocui o masă de cafea mică. Unul dintre aceste pufuri este suficient pentru a anima un interior, pentru a aduce atmosferă, dispoziție și intrigă.

Pufurile tari nu sunt potrivite pentru a sta, dar datorită aspectului lor elegant, ele pot anima orice interior.

Un puf este un must-have, nevoia de care se simte încă din prag. Asigurați-vă că pentru a instala pouf în hol. Separați unul pentru camera de zi – ar fi un bun accesoriu pentru o canapea sau un fotoliu. Alegerea mea este un fotoliu rotativ și un puf

Un puf este un must-have, necesare chiar din fața ușii. Asigurați-vă că instalați un puf în hol. O piesă separată pentru camera de zi – completează canapeaua sau fotoliul. Alegerea mea – fotoliu rotativ și puf Hide

Clasificarea prin design

Pouf cu un cadru gol. Fabricat din lemn sau tuburi de oțel.

Pouf cu structură cu spătar închis. Picioarele acestui puf sunt ascunse de volanele unui strat de bază decorativ numit ( mai ales modelele englezești și americane ).

Pouf cu picioare. Pe un puf miniatural, abia vizibil În cazul în care sunt vizibile, acestea se află de obicei la 5-7 cm deasupra podelei nu mai mult. Construcția pufului în sine copiază fotoliul fără spătar și cotiere: același cadru, aceleași straturi de umplutură, aceleași
tapițerie.

Citește mai mult  I Saloni WorldWide la București

Exemple de pufuri pe picioare miniaturale.

 • În imagine: Basso Continuo - 600A pouf din fabrica Kler
 • În imagine: modelul 308-11-9T TUFTED HASSOCK din fabrica Baker
 • În imagine: Anana Poof de Aqua Creations
 • În imagine: 74344 din fabrica KARE

În fotografie: Basso Continuo – 600A pouf de la fabrica Kler.

Pouf gonflabil. Puf-ul este prevăzut cu o husă textilă cu fermoar, cu o cameră gonflabilă în interior.

Pouf fără ramă. Un fotoliu sau o pungă cu pungi. În interiorul fotoliului umplutură vrac ( spumă de polistiren ). Puful urmează cu ușurință curbele corpului dumneavoastră.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: