22 de mese de luat masa bogat decorate

Masa este piesa centrală a compoziției și punctul central al designului zonei de luat masa. O masă decorată luxos sau o masă cu un design neobișnuit poate deveni un decor magnific al unei case pentru mai multe generații…

Având în vedere rolul principal al acestei piese de mobilier, este de înțeles că orice gazdă bună ar dori să găsească o masă neobișnuită care să încânte familia și să încânte oaspeții casei. Masa este excepțională datorită designului său neobișnuit, a materialelor folosite și a decorului său bogat. Probabil că este cea mai frecvent decorată opțiune ( cunoscut și sub numele de intarsie sau marchetărie ). Modelul mozaicului de pe blatul mesei este cel mai adesea realizat din lemn sau furnir combinat cu alte materiale: mamă de perlă, metal, etc. O masă frumoasă poate fi făcută nu numai din lemn, ci și din alte materiale sau din combinații ale acestora Sticlă, metal, granit, marmură sau materiale compozite.

Citește mai mult  Armurăria
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: