25 de dulapuri cu oglinzi

Ele nu servesc doar ca spațiu de depozitare, ci deschid și noi modalități de vizualizare a spațiului. Inserțiile de oglinzi și acoperiri de oglinzi pe uși fac vizual camera să pară mai voluminoasă.

La fel ca un dulap cu oglindă, un dulap cu oglindă poate fi găsit în aproape fiecare casă. De ce sunt aceste piese de mobilier atât de populare?? În plus față de faptul că rămân o unitate de depozitare populară, ele vă fac să vă simțiți mai spațioasă cu suprafețele lor oglindite. De obicei, există o oglindă pe una sau mai multe uși din exterior. Există, de asemenea, inserții de oglinzi care ocupă doar o parte din foaia ușii. Acestea pot fi simple, dreptunghiulare sau pătrate sau pot avea o siluetă neobișnuită. Uneori, pentru un efect decorativ mai mare, oglinzile sunt decorate suplimentar cu modele delicate sau se folosesc inserții de oglindă de nuanțe non-standard.

Acum sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi cerințelor fiecărei încăperi. Dulapurile cu oglinzi sunt cel mai des folosite în camerele de zi, dormitoare și holuri. În camera de zi, este o declarație de stil, dar în dormitoare și holuri, prioritatea este adesea acordată funcționalității modelului. Pentru aceste zone, ar fi mai potrivit un model mare cu trei uși sau un dulap cu oglinzi, cu umplutură interioară și accesorii specificate de client. Dulapurile cu oglinzi se regăsesc în majoritatea stilurilor și tendințelor interioare de la clasic la modern. Dulapurile încorporate cu oglinzi fac parte din programele de design interior ale unei locuințe.

Citește mai mult  prima dată a mers!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: