Villeroy & Boch oglinzi și dulapuri cu oglinzi

Obiect de design, sursă de lumină, player de muzică, spațiu de depozitare – astăzi oglinda de baie îndeplinește o varietate de funcții. Villeroy & Boch oferă diferite modele de oglinzi care pot fi combinate cu toate colecțiile și seriile de mobilier.

Participă la concursul Villeroy&Boch Antheus.

Oglindă – este un element central în designul băii, astfel încât alegerea corectă a modelului poate completa interiorul băii cu un accent izbitor. Atât modelele rotunde, cât și cele dreptunghiulare se pot armoniza cu contururile ceramicii și ale mobilierului sau, dimpotrivă, pot contrasta cu acestea. Oglindă rotundă din colecția Antheus – este un obiect de proiectare complet. Oglinda este încadrată de o ramă din lemn masiv, pe care designerul Christian Haas o folosește pentru a sublinia mesajul cheie al colecției Antheus- «conflict" O notă de istorie și modernitate. Filigranul și designul purist al colecției Finion nu numai că creează spațiu de exprimare, dar conferă băii un aer de lux. Iluminatul perimetral cu LED-uri luminează nu numai baia, ci și oglinda, făcând-o punctul focal al amenajării.

oglindă din colecția ANTHEUS

Iluminarea corectă

Rutinele zilnice de igienă personală arată cât de importantă este o oglindă în baie: machiajul trebuie aplicat corect și barba tăiată uniform. Oglinzile cu intensitate reglabilă a culorii și a luminozității sunt potrivite pentru multe ocazii diferite. Mai multe de văzut 14 Echipat cu funcția de lumină Emotion care vă permite să variați luminozitatea și culoarea luminii de la cald la rece. Modelele de oglinzi sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu baia dumneavoastră – indiferent dacă aveți o baie de familie sau o baie de oaspeți.

Citește mai mult  Claudio Silvestrin despre noua colecție Le Giare

oglindă din colecția More to See 14

Oglinzile sunt echipate cu lumini LED, care pot economisi până la 90% din energie în comparație cu becurile convenționale și până la 60% în comparație cu becurile economice. Acest lucru îl face sursa de lumină perfectă pentru baie. Pe lângă faptul că oferă lumina perfectă pentru bărbierit, coafat sau pentru machiaj, lămpile mici creează, de asemenea, o iluminare decorativă excelentă. Este indispensabil pentru a crea o atmosferă confortabilă, de exemplu, atunci când doriți să vă relaxați în cadă.

Lăsați muzica să cânte

În imagine: oglinda FINION din colecția FINION

Inteligent casa devine din ce în ce mai mult o parte din viața noastră: "inteligentă" becurile, sistemele de răcire și tehnologia de asistență vocală își fac tot mai mult loc în viața noastră de zi cu zi. Inovațiile tehnice sunt folosite și în baie. Un sistem de sunet puternic încorporat în oglinzi va umple baia cu sunetul melodiilor tale preferate. Mai multe de văzut Oglindă sonoră Compatibil cu toate dispozitivele cu Bluetooth, cum ar fi playerele MP3, smartphone-urile sau tabletele. Oglindă din colecția Finion Disponibil și cu sistem de muzică Bluetooth încorporat.

Spațiu de depozitare suplimentar

Într-o baie mică, există de obicei foarte puțin spațiu de depozitare pentru accesorii. Dulap cu oglindă Soluția perfectă pentru aceste zone. Dulapuri cu oglinzi versatile Punctul meu de vedere 14 cu un design clasic și echipat cu funcția Emotion. În plus, rafturile oglinzii sunt reglabile pe înălțime, are o oglindă de mărire, o bandă magnetică și un raft pentru accesorii. Spațiul interior al dulapului My View 14 oferă o multitudine de soluții. Dar nu trebuie să fie întotdeauna un look clasic. De exemplu, o oglindă ovală pe toată lungimea din colecția Antheus are un spațiu de depozitare în spatele ecranului.

Citește mai mult  Campania Villeroy & Boch Bathroom Poetry continuă

Oglindă din colecția My View 14

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: