25 de seturi și piese de mobilier pentru copii

Copiii noștri merită tot ce este mai bun: cele mai frumoase mobilier și accesorii de interior pentru copii sunt prezentate în editorialul foto.

Cel mai bun dintre cei mai buni copii!

Cel mai bun mobilier pentru copii Gama include seturi elegante și confortabile, seturi funcționale de mobilier școlar, accesorii elegante și piese de mobilier individuale care pot aduce confort și confort în dormitorul unui copil. Prin alegerea mobilierului de înaltă calitate și frumos de la producătorii de renume, îi oferiți copilului dvs. un interior, în care va fi confortabil și plăcut să rămână. instrucție 1.

Dacă obiectivul dvs. este de a mobila o cameră mică, cea mai bună soluție funcțională este mobilierul compact pentru copii. Probabil că cel mai bine v-ar prinde un pat supraetajat modular care poate fi demontat și transformat în două paturi separate, un taburet multifuncțional cu mâner care poate fi folosit ca fotoliu, măsuță de cafea sau chiar ca raft, un balansoar capitonat care poate fi folosit ca un cal balansoar datorită lipsei de cotiere…

Mobilierul original pentru copii creează o atmosferă specială.. Fabulos, fantastic, plin de simboluri și lucruri de interes pentru copil. De exemplu, un set în stil punk-rock Paleta de roșu și negru, mobilierul elegant decorat cu piele și nituri, tapetul împodobit cu imprimeuri extravagante, accesorii și o varietate de accesorii muzicale.. covorașe pentru chitară electrică, lumină pentru microfon. În acest mediu, tânărul rocker se va simți ca un pește în apă.

Mobilier drăguț pentru copii pentru mica prințesă Seturi rafinate cu teme clasice și mobilier cu jucării și personaje populare, cum ar fi pisicuța japoneză "Hello, Kitty", sunt create pentru fete.

Citește mai mult  Capitel din ceramică
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: