26 de dulapuri

Un dulap trebuie să fie spațios și funcțional. Și, de asemenea, ergonomice și plăcute din punct de vedere estetic. Dulapurile din seria noastră foto au toate aceste caracteristici.

Pentru rochii, costume, lenjerie

Dulapul este pentru depozitarea hainelor. Așadar, atunci când alegeți această piesă de mobilier, luați în considerare în primul rând dimensiunea dulapului dumneavoastră. Uitați-vă bine la câte rochii de weekend, ținute, pantofi, tricotaje, lenjerie de corp și alte articole pe care le dețineți? Un astfel de studiu vă va ajuta să decideți asupra dimensiunii dulapului. De asemenea, puteți alege umplutura potrivită pentru ea: rafturi, tije, sertare, coșuri.

Dimensiunile dulapului sunt importante pentru apartamentele tipice rusești. Într-o cameră mică, este mai bine să cumpărați un dulap îngust și înalt, care să se potrivească pe tot peretele. Pentru camera unui copil, este suficient un dulap compact cu două foi. Există sisteme de stocare la scară largă în care puteți stoca o cantitate cu adevărat enormă de lucruri. Dar ai nevoie de spațiu și de spațiu pentru a le pune. Dulapurile pot fi cu cutie, modulare sau încorporate. Unele dintre ele sunt echipate cu obloane ( modelele clasice ) unele dintre ele folosesc uși glisante, pliabile și chiar răsucite.

Stilul și estetica unui dulap depinde de designul fronturilor. În plus, de multe ori puteți alege singur decorul pentru garderoba dumneavoastră Oglindă mare gravată, sculptură manuală, sticlă satinată sau colorată, lac mat sau lucios, accesorii integrate sau din fontă. Unii producători oferă un model de dulap cu funcționalitate extinsă: cu rafturi pentru cărți, iluminat și o nișă pentru televizor.

Citește mai mult  Capcanele de a alege o canapea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: