Acrila mobilă cu zâmbet

Marca franceză Acrila lansează o colecție de scaune și mese vesele la Maison & Objet 2011, în ianuarie.

Acrila a expus la Maison& Colecția de mobilier Objet 2011 a fost dezvoltată în colaborare cu Smiley-Happy Deco. O serie concepută pentru a vă aduce un zâmbet pe față și o atmosferă fericită și plină de satisfacții în casa dumneavoastră.

Obiectele din seria Smiley sunt decorate cu imagini ale celebrului emoticon cu fața zâmbitoare. Fețele galbene și luminoase zâmbesc din vârful meselor și de pe scaunele, spătarele și picioarele scaunelor.
Colecția include o masă joasă cu blat pătrat, o masă guerridon, un scaun cu un braț și un scaun cu spătar cu medalion, precum și un scaun cu o "jumătate" spătar. Materialul utilizat este acrilicul transparent tradițional al Acrila.

Descoperiți toate piesele de Acrila.
Citește mai mult  7 întrebări despre repararea saltelei cu aer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: