Anunțul celor mai importante evenimente de la iSaloni și Fuorisalone 2013

Evenimente și puncte de neratat între 9 și 14 aprilie la Milano, dacă iubești designul. Expertul în design Olga Kosyreva oferă o prezentare detaliată a ceea ce trebuie văzut la Milano în acest an.

Salone Ufficio va avea loc în hala 22 a târgului din suburbia Rho bienala de mobilier și soluții de birou. Punctul culminant va fi un concept pentru biroul perfect proiectat de Jean Nouvel, cel mai renumit arhitect francez în viață. Instalația va ocupa 1200 de metri pătrați. Este pentru prima dată când un proiect de asemenea anvergură, necomercial, va avea loc la un târg și, în plus, cu un arhitect francez, ceea ce este de neconceput pentru italienii cu "patriotismul lor moral".

De asemenea, la Salone Ufficio participă și compania Românesc Nayada. La Milano, ea va prezenta mobilier de birou proiectat de Arseniy Leonovic, precum și cinci seturi de mobilier pentru birouri realizate de arhitecții moscoviți Serghei Choban și Serghei Kuznetsov, Boris Levyant, Totan Kuzembaev, Vladimir Kuzmin și Evgeny Polyantsev.

Pe 3 aprilie va avea loc o conferință-ghid susținută de Olga Kosyreva despre Salonul de mobilă de la Milano și nu numai. Preînregistrarea este obligatorie. Găsiți detalii pe site-ul oficial .

Reveniți în curând pentru mai multe momente importante de la Săptămâna Designului de la Milano. Rămâneți pe fază!
Citește mai mult  Un citat din clasici
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: