Cum de a mobila camera unui băiat?

Cum de a mobila camera unui băiat? Optați pentru minimalism: pat, birou, scaun. Creați o lume magică specială pentru copilul dumneavoastră, în funcție de vârsta și personalitatea acestuia.

Mobilierul pentru un băiat ar trebui să se potrivească vârstei și personalității proprietarului său.

Zona de lucru

De făcut timp. Băieților le place să aibă tot ceea ce le trebuie "la îndemână" și leneș să facă ordine. Biroul creează "munți" de spațiu de manuale, scufundat într-o "mare".. Papetărie. Va trebui să vă asigurați că această greutate nu devine critică și nu interferează cu fiul dvs. De asemenea, asigurați-vă că copilul dvs. își face temele în poziția corectă, într-un colț bine luminat.

Nu ratați lampa de masă. Urmați regulile generale pentru alegerea mobilierului pentru un băiat: scaunul și biroul de studiu al unui copil trebuie să fie potrivite pentru vârsta și înălțimea copilului.

Exemple de birouri în colțul de studiu al unui băiat.

  • În imagine: Marco by Paidi
  • În imagine: Runner white & Maximo Forte Hip by moll
  • În imagine: America7 by Forni mobili
  • În imagine: Tazebao by Lema, proiectat de CRS Lema

În fotografie: Marco by Paidi.

Zona de joacă

Jocurile de joc sunt în ziua fiecărui băiat. Organizați spațiul din camera unui băiat pentru a elibera cât mai mult spațiu liber posibil. Cum se procedează?

  • Mobila pentru camera unui băiat ar trebui să fie de preferință pliabilă sau retractabilă. De exemplu, un blat de lucru la care se poate "ajunge" O nișă sub pat. Este distractiv pentru copil și, în același timp, economisește spațiu în cameră. Și îl învață pe băiat să ia lucrurile de pe masă, pentru că nu poți scăpa de mesele de masă în alt mod!
  • Atunci când alegeți mobilierul pentru camera unui copil, optați pentru un mobilier "în picioare".. articole . Rafturi înalte cu multe sertare pentru a ajuta la organizarea rapidă a lucrurilor este mobilierul ideal pentru camera unui băiat.
Citește mai mult  Mobilier cu ramă metalică: sunt posibile variații

Rafturile înalte cu o mulțime de sertare vor pune rapid lucrurile în ordine în camera de copil a unui băiat.

Băieții adoră să se cațere pe frânghii, să se agațe de traversele peretelui de cățărat și să arunce mingea în coșul de baschet, așa că o cameră pentru băieți ar trebui să fie dotată cu cel puțin aceste elemente. Camera pentru copii pentru un băiat trebuie să fie dotată cu sertare și rafturi Mobilierul lui Paidi este un loc minunat pentru blocuri de construcție, puzzle-uri și alte jucării…

Cumpărați un covor moale pentru camera copiilor, deoarece copilul se va juca adesea pe podea. Dar grămada nu ar trebui să fie prea mare: în primul rând, un covor prea pufos ar fi un adevărat colector de praf, iar în al doilea rând, un astfel de "drum" ar fi prea greu de parcurs Mașinile de jucărie nu pot trece.

Un băiat se va juca în mod inevitabil foarte mult pe podea, așa că optați pentru un covor înalt în camera copilului pentru a obține mașinuțele de jucărie și pentru a ține praful departe.

Zona de lounge

Ora de culcare. În fiecare copil, chiar și în cel mai calm, trăiește un bătăuș. O posibilă soluție pentru activitatea excesivă a unui copil.. Activitate fizică moderată. Dacă nu aveți spațiu pentru un perete de cățărare, cumpărați o tavă de sport împreună cu patul. Mobilierul pentru dormitorul băieților este adesea alcătuit dintr-un pat supraetajat cu tobogan, leagăne și scări de frânghie. Cu toate acestea, dacă vi se pare greu să vă calmați fiul după un joc activ, atunci nu folosiți "patul de sport". Gama de mobilier pentru camere de copii include multe paturi unisex comune, Indiferent dacă alegeți un singur etaj sau mai multe etaje.

Citește mai mult  De câte ori puteți schimba mobilierul din camera copilului?

Mobila pentru camera copilului este aleasă ținând cont de nevoia lui de mișcare. De exemplu, ați putea alege un pat supraetajat cu tobogan, leagăne și scări de frânghie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: