Alegeți un scaun gonflabil

Relaxare, băi de soare sau înot? Alegerea unui scaun gonflabil depinde de modul și locul în care intenționați să îl utilizați. Să ne uităm la principalele varietăți ale acestui tip de mobilier gonflabil.

În apartament și în casa de la țară

Pe uscat. Ideea de a cumpăra un fotoliu gonflabil vine adesea în minte la începutul sezonului cald. Nu este surprinzător Mobilă și ușoară, este ușor de încărcat în mașină și de luat în aer liber. Fă-ți un colț pe verandă sau pune-l pe gazon. Scaunele gonflabile sunt, de asemenea, oaspeți frecvenți în zonele de locuit urbane și pot fi integrate în multe stiluri interioare diferite. De exemplu, fotoliile gonflabile Intex pot fi deopotrivă discrete și colorate.

  • Un fotoliu tradițional — mobilier de șezut. Are un scaun, un spătar și cotiere tapițate Toate la fel ca și omologii lor înrămați. Se face o distincție între modelele pentru adulți și cele pentru copii. Acestea din urmă au o colorare mai strălucitoare, sunt adesea făcute sub formă de personaje de desene animate sau animale amuzante. Ambele nu pot fi înclinate Soliditatea structurii este vizibilă chiar și din fotografia fotoliului gonflabil. Vrei să stai pe jumătate culcat – Căutați un scaun gonflabil cu puf.

Varietatea de forme și culori vă permite să găsiți un scaun "air" pentru aproape orice interior.

  • Fotoliu Transformer. scaunul acestui model este format din două sau trei blocuri stivuite unul peste altul. Atunci când sunt desfășurate, ele pot fi folosite ca pat simplu sau ca un fotoliu confortabil.

Un scaun gonflabil transformator este o opțiune bună pentru un spațiu de dormit suplimentar pentru oaspeți.

  • șezlong șezlong se distinge printr-un scaun alungit și adesea fără cotiere. Nu este posibil să vă întindeți pe ea, dar vă puteți odihni acolo. O altă opțiune este de a Pentru a pune în grădină și a face plajă. Rețineți că un astfel de fotoliu nu se transformă, deci este puțin probabil să fie potrivit pentru spații înguste.
Citește mai mult  Prima colecție de mobilier cu adevărat tapițat de la Horm

Nu numai că este posibil să vă relaxați semi-reclinic într-un fotoliu de relaxare gonflabil, dar și într-un fotoliu mai "civilizat" cu un puf.

  • Fotoliu-sac — echivalentul gonflabil al unui scaun fără carusel. De obicei, este sub forma unui balon sau a unei "pere". Există modele de culori originale, care pot fi plasate cu succes în camera de zi sau în pepinieră. Ca un scaun gonflabil de fotbal cu mingi de sac.

Un scaun cu sac gonflabil cere să fie pus în camera unui tânăr fan al fotbalului.

La mare sau în piscină

Un iaz. Fotoliile gonflabile concepute pentru înot diferă de fotoliile de uscat! De obicei, diferențele pot fi observate în fotografie, dar merită să fiți mai specific înainte de a cumpăra. De obicei, se oferă șezlonguri speciale pentru surfing. Un design special îi conferă stabilitate, astfel încât nu se va răsturna în valuri. Aceste modele au, de asemenea, de obicei, două camere gonflabile: chiar dacă una se deteriorează și începe să elibereze aer, cea de-a doua va menține fotoliul pe linia de plutire. Acestea sunt caracteristicile scaunului cu aer Intex.

Designul special al fotoliilor "plutitoare" le conferă stabilitate pe apă, iar două camere gonflabile se ocupă de siguranța înotului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: