Alegeți un pat gonflabil

Un pat gonflabil va fi la îndemână pentru proprietarii de apartamente mici și gazde ospitaliere, proprietari de case de țară și iubitori de camping. Cum să alegeți patul gonflabil potrivit dintr-o gamă largă de modele? Ce trebuie să aveți în vedere la cumpărare?

Pat sau saltea?

Diferențele sunt arbitrare. Practic, singura diferență între un simplu pat pneumatic și o saltea este grosimea. Nu există criterii precise aici: în mod convențional, modelele de până la 30-40 cm se referă la saltele, mai mare- la paturi. Respectiv, salteaua este mai ușoară și ocupă mai puțin spațiu atunci când este pliată. Este ideal pentru cei care apreciază mobilitatea și compactitatea. Dacă sunteți în căutarea unui loc mai confortabil pentru a dormi, alegerea dvs. este.. pat gonflabil.


Citiți despre saltelele cu aer


atenție la structură

Efecte speciale pentru spate. Paturile gonflabile Intex pot fi cu o saltea standard sau una ortopedică. Primele sunt considerabil mai puțin costisitoare, dar mai puțin practice pentru o utilizare frecventă. Dacă sunteți în căutarea unui pat pentru o perioadă relativ lungă de timp de exemplu, pentru a renova apartamentul sau pentru a merge la casa de la țară pentru sezonul estival atenție la modelele ortopedice. De exemplu, patul Intex are separatoare longitudinale în partea inferioară și legături transversale în partea superioară, astfel încât se lasă mai puțin sub greutatea celui care doarme și oferă un sprijin mai bun pentru coloana vertebrală.

Citește mai mult  Dyrlund se așează la masa de conferințe

Nivelul inferior al patului supraetajat oferă stabilitate, în timp ce nivelul superior, cu rigiditatea sa reglabilă, asigură un somn confortabil.

Paturi gonflabile monolitice

Este vorba despre formă. Paturile gonflabile standard sunt de formă dreptunghiulară. Printre ei se disting:

  • singur ( aproximativ 76 cm lățime );
  • jumătate ( 99 cm );
  • dublu ( 152-157 cm );
  • dimensiunea reginei" King Size ( de exemplu, un pat gonflabil Intex cu o lățime de 183 cm )

Un pat gonflabil dreptunghiular poate fi fabricat dintr-o singură bucată sau poate avea o bază cu vârfuri turnate și o saltea detașabilă. Poate fi adaptat la orice cameră, chiar și la cele foarte compacte. Paturile ovale și rotunde sunt mai puțin frecvente. Acestea din urmă au un diametru de aproximativ 190 cm, astfel de paturi au nevoie de spațiu.

Patul cu pernă Twin Pillow Rest Raised Airbed este un pat simplu realizat dintr-un vinil de înaltă calitate. Partea superioară are o senzație de catifea, confortabilă, astfel încât patul nu va aluneca.

Paturi gonflabile pentru transformatoare

Versiunea de bază Se compune din două saltele suprapuse și conectate prin intermediul unei închizători. Poate fi transformat în două paturi independente sau într-un pat king size.

Canapea extensibilă și fotoliu pat util atât în camera de zi, cât și în dormitor. Are un scaun înclinabil care constă din două sau trei unități. Canapeaua se transformă într-un pat dublu, iar fotoliul în fotoliu pat simplu.

Pat pentru șezlonguri de soare — La fel ca un pat gonflabil cu spătar și cotiere detașabile. Acestea vă permit să vă odihniți confortabil în poziție semi-reclinată sau, atunci când sunt detașate, creează un loc spațios pentru a dormi.

Citește mai mult  Mobilier în pânză de păianjen

Unde și când?

Tipuri de pompe. Paturile gonflabile sunt disponibile cu pompe încorporate sau externe. Alegerea modelului depinde de modul și locul în care intenționați să utilizați patul.

  • La domiciliu. Atunci când creați un pat permanent sau temporar într-un apartament sau o casă, alegeți un model cu o pompă electrică încorporată, alimentată de la rețeaua de energie electrică de acasă. Asigură umflarea și dezumflarea rapidă și nu aveți nevoie de un spațiu de depozitare separat. De exemplu, un pat gonflabil Intex cu o pompă se umple cu aer în doar câteva minute.
  • În aer liber. Pentru utilizare în exterior La cabană, pe plajă, în camping.. sau dacă călătoriți frecvent, un pat fără pompă încorporată este bun. Este mai ușor și mai mobil. Pompa este disponibilă separat: mecanică ( acționată manual sau cu piciorul ) reîncărcabilă ( preîncărcată de acasă ) cu baterii, electrică ( există chiar și modele care funcționează de la bricheta mașinii ) sau versatilă. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Ajutați-vă să faceți alegerea cu articolele și recenziile noastre de actualitate despre paturile gonflabile Intex.

Cele mai bune paturi gonflabile Intex:

Intex 66702

( 203x152x42 cm )

Intex 66720

( 203x152x42 cm )

( + pompă integrată )

Intex 66721

( 191x99x47 cm )

Intex 67736

( 203x152x43 cm )


Fotografii oferite de un dealer oficial
Marca Intex în Federația Românesc.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: