America mea invită la arhipelag

Stațiuni însorite din Caraibe și din America în noile colecții din showroom-ul și magazinul online My America.

Colecția Archipelago este inspirată de cultura insulară. Conturul mobilierului "văzut de sus" în regiunea Asia-Pacific, materiale.. în Caraibe. La finisarea pieselor au fost folosite fibre vegetale naturale, trestie decojită, lemn exotic.

Material principal nuc american masiv pecan. Finisaj- De la culoarea naturală ( de exemplu, culoarea lemnului ars de soare ) la lac roșu sau negru. tapițerie- din material textil sau piele. Paturi și noptiere, mese și console- colecția include mobilier pentru aproape toate camerele.

Coastal Living Resort- O dedicație pentru casele din stațiunile balneare americane. Toate articolele pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior. Solid și de lungă durată, este fabricat din stejar alb masiv.

O alegere de finisaje calde și reci. De la alb la abanos, de la nisip la ciocolată amară. Gama include, de asemenea, scaune și fotolii din răchită. Căutați noile articole în showroom-ul My America, cel mai mare retailer rus de mobilă din SUA.

Citește mai mult  O oră liniștită?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: