Canapea cu bar și încălzire

Compania Românesc Möbel&zeit oferă canapele modulare atât pentru relaxare, cât și pentru viața socială. Cea mai recentă creație – o canapea cu bar integrat pe care o poți controla prin telecomandă.

Cel mai mare producător de mobilă din România Möbel&zeit a fost fondată în urmă cu 20 de ani. Fabrica este construită în întregime folosind tehnologie străină în cooperare cu specialiști de top din Italia și Germania. Möbel&Zeit produce dulapuri și mobilier tapițat, precum și accesorii, dar canapelele modulare ale companiei sunt cele mai populare.

Puteți alege dintr-o varietate de țesături de tapițerie, atât din piele, cât și din material textil. Dacă se dorește, modelul poate fi înfrumusețat cu o căptușeală decorativă din piele în relief.

Möbel&Zeit una dintre acele companii care oferă un ciclu complet de producție de mobilier. Dezvoltatorii proiectează mecanismele de transformare, care sunt realizate în fabrică și apoi, la fel ca toate celelalte elemente ale mobilierului: de la (metalul și tâmplăria de casă ) până la mobilierul moale și elementele de decor.

Provocarea pentru marcă creează mai mult decât mobilier, oferă o soluție completă de interior. Probabil că acesta este motivul pentru care canapelele noastre pot fi echipate cu atât de multe dotări opționale.

Canapeaua modulară Orion de la Möbel&Zeit este disponibilă în diferite configurații.. Este posibil să se creeze atât compoziții drepte, cât și unghiulare.

O saltea cu arcuri concepută pentru utilizare zilnică – puteți demonta canapeaua sau găzdui oaspeți peste noapte. În plus, la cererea clientului, fabrica de canapele de colț poate fi echipată cu un pat încălzit – de acord, este deosebit de potrivit în sezonul rece!

Citește mai mult  Forme istorice de mobilier

În imagine: Moebel&zeit Orion.

Este ușor să trăiești "viața de lux" pe o astfel de canapea ospitalitate. De exemplu, este posibil să se instaleze un minibar încorporat cu iluminare și acționare cu motor într-una dintre secțiunile spătarului. Telecomanda facilitează deschiderea acesteia, chiar și atunci când stați pe partea opusă a canapelei.

Iar noaptea, canapeaua modulară Orion se transformă în pat. Patul de 197×150 cm este format din noul mecanism "Orion" Möbel&Zeit ( o dezvoltare in-house ).Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: