Ce este nevoie pentru a cumpăra masa de toaletă perfectă: 5 sfaturi pentru cumpărător

O masă de toaletă arată doar ca o piesă de mobilier frivolă. De fapt, cât de bine se comportă este ceea ce determină modul în care arată o femeie – ceea ce este totul.

Dimensiunea.

Măsuță de machiaj Elysee de Burgbad. Atunci când vă decideți să cumpărați o măsuță de toaletă, asigurați-vă că aceasta are dimensiunea potrivită pentru dumneavoastră. Picioarele trebuie să se odihnească liber sub masa de lucru, iar coatele trebuie să fie la distanță se sprijină pe ea. O poziție confortabilă pentru a vă machia cu încredere și fără grabă. Dacă masa este prea îngustă, genunchii tăi se vor lovi de perete… și dacă este prea adâncă, te vei întinde spre oglindă…

Numărați compartimentele.

Masa de machiaj Diva de Burgbad. Întotdeauna există o mulțime de sertare, iar mai multe sertare mici sunt mai practice decât unul mare, pentru că îți permit să aranjezi totul într-o grămadă ordonată. Există suficient spațiu pentru toate recipientele, ciucurii și bijuteriile tale – așa că planifică-ți din timp. Toate sertarele trebuie să fie amplasate convenabil Nu trebuie să vă întindeți sau să vă ridicați pentru a ajunge la ceva. Compartimentele pentru bijuterii și bijuterii trebuie să fie tapițate cu material textil.

Testați oglinda.

Măsuța de toaletă Venere de Gallotti& Radice. Înainte de a cumpăra o masă de toaletă, verificați oglinda sa. Asigurați-vă că sunteți mulțumit de priveliște, de unghiul de vedere și de calitatea reflexiei. În cazul în care reflexia este "decupată, Va cauza multe neplăceri. Unele măsuțe de toaletă sunt vândute cu o oglindă pivotantă Verificați dacă se rotește dacă puneți masa pe perete.
Citește mai mult  Cosette și rudele sale

Uitați-vă la masa de joc.

Măsuță de toaletă Z4941 de Annibale Colombo. Suprafața mesei de toaletă O zonă deosebit de riscantă. Multe lucruri vor fi vărsate pe ea. Întrebați vânzătorul despre suprafața blatului și despre cum puteți îndepărta petele, dacă este necesar. Suprafețele din sticlă, marmură și plastic sunt ideale, deoarece sunt dificil de deteriorat cu produse cosmetice și ușor de întreținut. Fațetele trebuie tratate întotdeauna cu un lac dur.

Aveți grijă de iluminat.

Măsuță de toaletă Ipe Cavalli Visionnaire Titania. Sursa perfectă de lumină Soarele de afară. Dar nu este întotdeauna posibil să pui o măsuță de toaletă lângă o fereastră și cu siguranță vei avea nevoie să te ocupi de frumusețe într-o zi înnorată sau noaptea târziu. Așadar, o masă bună ar trebui să fie dotată cu iluminare. Dacă este încorporat, cereți să fie pornit. Asigurați-vă că fața este luminată uniform și că lămpile nu vă luminează ochii. Se recomandă becuri incandescente cu spectru natural cald plasate deasupra și în lateralele oglinzii.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: