Ce este un dulap de tip walk-in??

Cum diferă o garderobă de o garderobă sau o garderobă pe măsură? Cum se potrivește o unitate de depozitare flexibilă într-un dulap? Selectarea designului și a conținutului dulapului de birou.

Gândiți-vă la un dulap ca la o cameră! Mulți oameni au tendința de a evita rafturile deschise din dulapurile lor, fugind de praf cu ușile dulapurilor bine închise. Dar de ce frumusețe te privezi! Transformați garderoba într-o cameră cu drepturi depline – un dressing, un vestiar, o cameră de toaletă – cu o oglindă pe toată lungimea și accesorii de perete cu iluminare blândă. Gândiți-vă cum să o decorați frumos cu perdele moi în loc de uși! Este, de asemenea, foarte economic.

Dulapul să fie o cameră! Mulți oameni încearcă să evite rafturile deschise din dulapurile lor, fugind de praf cu ușile dulapurilor bine închise. Dar de ce frumusețe te privezi! Faceți din ea o cameră cu drepturi depline: un dressing, o cabină de probă, o cabină de teatru – cu o oglindă pe toată lungimea, un tavan și accesorii de perete ușor iluminate. Gândiți-vă cum ar putea fi frumos decorată cu perdele moi în loc de uși! Este, de asemenea, o soluție foarte rentabilă.

Ascundeți

Garderobă: cameră sau dulap?

Definiți . În prezent, un dulap este o cameră sau o parte a unei camere care are rolul de a depozita haine și pantofi. Spre deosebire de un dulap, un dulap nu se deschide pur și simplu, ci se intră în el.

Dacă există suficient spațiu, nu numai că poți găsi lucrul pe care îl dorești, dar îl poți și încerca și pune pe tine.

Citește mai mult  Ce masă de luat masa să alegeți??

Oricât de mare ar fi garderoba ta, nu te poți aștepta să intri în ea și să-ți tragi pantalonii pe tine.

Diferența dintre o garderobă și o garderobă pe măsură. Un dulap în stil mansardă nu seamănă deloc cu un dulap încorporat. Conține un set definit de secțiuni, rafturi și sertare, predefinite de către producător. Și puteți alege singur conținutul dulapului.

Vestiarul este, în principiu, mai spațios decât garderoba proiectată individual. Rafturile sunt "smulse" din față, iar acest spațiu este perfect pentru a pune pe.

exemple de garderobă.

Dulap de colț în dulap. În acest design, diferența dintre un dulap și un dulap de garderobă este și mai vizibilă.

Prima este strict de-a lungul pereților, formând un "d". Garderoba acoperă și ea colțul, dar formează un triunghi (privit de sus ) cu fațada despărțitoare între cele două extremități.

Rezultatul este ceea ce se numește "al cincilea zid" Camere. Construcția unui dulap "mănâncă" volumul spațiului de depozitare Un pic mai mult spațiu, dar dă impresia că nu există nici un dulap în cameră.

Iar atunci când intrați în cel mai mic dulap de colț, puteți vedea dintr-o privire întregul conținut al rafturilor și sertarelor. În majoritatea dulapurilor, acest lucru nu este posibil ( mai ales în dulapurile ale căror uși glisante se suprapun și obstrucționează vederea în secțiunea adiacentă ).

Exemple de garderobă Boiserie.

Designul dulapului

Fronturi + cadru + umplutură. Un dulap are trei componente principale: o față despărțitoare, un compartiment de depozitare și cadrul pe care este montat. Acesta din urmă include un "plafon", «podea.", pereți laterali și spate.

Citește mai mult  Anunțul celor mai importante evenimente de la iSaloni și Fuorisalone 2013

Nu este nevoie de fronturi dacă dulapul are propria cameră închisă. Separatorul de cameră este o ușă între cele două camere.

În ceea ce privește designul cadrului, există trei tipuri cele mai comune de vestiare ( cabinet ) "boiserie" ( unitate de perete ) și mansardă ( distanțiere podea-plafon ).

Exemple de dulapuri în stil loft.

Umplerea garderobei

Cuvântul este al tău. Garderoba este un set de construcție. Aceleași elemente: rafturi, rafturi și sertare Termenul "garderobă" este utilizat și pentru dulapurile personalizate. Fiecare garderobă este concepută pentru client. Așadar, ar trebui să vă gândiți bine înainte de a plasa o comandă. Pentru câte persoane va fi proiectat sistemul dvs. de depozitare? Fiecare membru al familiei are multe haine?? Care sunt hainele?

Este important să vă verificați hainele cu mult timp înainte pentru a ști exact de câte bare aveți nevoie pentru rochii lungi, pantaloni, cămăși și sertare pentru tricotaje; tricotajele nu trebuie depozitate pe rafturile de haine se extinde ). Împreună cu un consultant în showroom, alegeți elementele și accesoriile necesare și decideți cum să le instalați.

Mobilierul neobișnuit face ca un dulap să fie mai ușor de utilizat și crește semnificativ prețul acestuia.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: