CIFF-Home 2015 a luat sfârșit

Segmentul de mobilier pentru casă al CIFF a avut loc la Shanghai în luna martie.

Cel mai mare târg internațional de mobilă, CIFF ( China International Furniture Fair ) se desfășoară anual în două etape în orașele chineze Guangzhou și Shanghai. Luna martie a fost dedicată primei etape a târgului: soluții de mobilier pentru interioare de casă și birou. Cea de-a doua ediție este programată pentru septembrie 2015 la Shanghai.

O sesiune de expoziție pentru mobilier și accesorii pentru casă a avut loc în perioada 18-22 martie la Complexul Expozițional China Import and Export Fair din Pazhou. Producători de mobilă din SUA, Italia, Franța, Marea Britanie, Belgia, Spania, Portugalia, Australia, Turcia și Singapore și-au prezentat produsele pe o suprafață de expunere de 430.000 de metri pătrați. .


Citiți mai multe despre CIFF pe site-ul oficial.

Citește mai mult  25 de măsuțe de toaletă pentru dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: