Cum să decorezi o pepinieră pe orice buget

Este mai bine să selectați mobilierul pentru camera copiilor cu un buget clar. Chiar și seriile modulare, în care designerii s-au gândit la toate pentru noi, diferă foarte mult în funcție de preț. Explorați modalități economice, accesibile și costisitoare de a vă mobila pepinieră.

Ieftin

Seria modulară. Cel mai economic mod de a mobila o cameră de copil Mobilier cu cadru modular de la producători interni. Doar binecunoscuta marcă suedeză poate concura cu fabricile rusești în acest segment.

Principiul modular al construcției unei camere pentru copii este în cerere în toate segmentele de preț – este rapid, convenabil și există o modalitate de a rearanja totul.

În fotografie: pepinieră RS.MD.ÎN.82 fabrici Ros.

Sistemul modular ieftin pentru camere pentru copii nu este foarte diferit de colecțiile pentru adulți.. Același panou aglomerat laminat, dar în culori mai vesele. În plus față de culoare și textură, puteți alege un set complet de accesorii, o colecție poate fi o duzină de configurații și dimensiuni diferite de module.

Un alt avantaj al unui astfel de mobilier – Nu trebuie să așteptați mult timp. Se livrează în 1-3 zile ( atunci când se achiziționează piese prefabricate ) sau în 2-3 săptămâni ( atunci când se comandă în fabricație ). Contra: Mobilierul modular ieftin nu este foarte durabil. Pentru același preț puteți găsi mobilă simplă din lemn masiv, dar lacul și vopsirea este posibil să fie făcute de dvs. Nu există colecții gata făcute – trebuie doar să alegeți singur accesoriile și fitingurile.

Citește mai mult  Monument în interior

Disponibil la

Mobilier din lemn. Dacă sunteți în căutarea unui echilibru între preț și calitate Aruncați o privire la modelele din lemn masiv de la producătorii interni și europeni. Lemn aici este probabil să fie partea din față, și diferite "neimportante" detalii- spatele dulapurilor, părțile laterale ale sertarelor Din MDF ieftin. Acest tip de mobilier este de obicei caracterizat de un design complicat, deoarece lemnul este mai maleabil decât orice altă placă, iar prețul vă permite să experimentați cu finisaje.

Mobilierul european are micile sale caracteristici: vopsirea anumitor elemente în culori vii, feroneria interesantă, patina… Producătorii ruși oferă decorațiuni și forme sofisticate, chiar și pictate manual. Deși pentru camera unui copil, extravaganța decorativă nu este întotdeauna potrivită. Comparabil în cost va fi un sistem modular de producători străini. De regulă, cadrele sunt realizate din MDF, mai prietenos cu mediul și mai fiabil, mai degrabă decât din plăci aglomerate ieftine.

Programele de mobilier pentru copii ale fabricilor europene includ adesea accesorii în același stil cu mobilierul: țesături, lenjerii de pat, panouri decorative.

Scump

Mobilier de marcă. Dacă banii sunt o problemă în această alegere.. dar nu cel mai important, să acorde o atenție la mobilierul modular de la producătorii europeni bine-cunoscuți.

O altă opțiune interesantă în partea superioară a spectrului de prețuri este transformatorul de camere: paturi pliabile, mese multifuncționale și alte elemente gata să fie transformate. Astfel de mobilier vă permite să găzduiți confortabil tot ce aveți nevoie, chiar și într-o cameră mică.

În imagine: Poppi Board + pepinieră de cărți Lolli Book by Clei.

În acest segment sunt disponibile și unități din MDF și lemn masiv. Principala diferență între mobilierul de marcă Piese rafinate și neconvenționale în colecție. De exemplu, rafturi și separatoare de forme neobișnuite, baldachine deasupra patului, pictură "ca de palat" design. O altă opțiune – Mobilier bazat pe opere de artă sau mărci celebre pentru copii: Barbie, «Winnie the Pooh, «Superman. Dezavantajul unor astfel de colecții este că paleta de culori este în mare parte limitată. Mobilierul Barbie va fi doar alb și roz, iar setul lui Superman va fi albastru, roșu și galben.

Citește mai mult  Showroom-urile NeopolisCasa au fost renovate

Mobilierul pentru copii din segmentul de top are adesea finisaje rafinate: sculpturi, cusături decorative, pictate manual, panouri detașabile cu imagini ale personajelor de poveste. De regulă, acest mobilier este parțial sau în întregime din lemn masiv.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: