Dragoste cu obstacole

Conținutul materialului
 1. Hol de intrare
 2. O bancă elegantă nu mai este un oaspete neobișnuit în holul de la intrare; aspectul său "relaxat" și forma sa originală dau o impresie corectă a casei dumneavoastră.
 3. Camera de zi
 4. Ce face ca această măsuță de cafea originală să fie atât de utilă? În primul rând, are un vârf mare – fiecare copil are suficient spațiu pentru a desena și, în al doilea rând, datorită picioarelor sale non-standard, este foarte stabil – puteți să vă prostiți cât de mult doriți, este pur și simplu imposibil să îl întoarceți cu susul în jos.
 5. Există canapele pe care să stai și canapele pe care să dormi… francezii, care au întotdeauna un dormitor de oaspeți în dulapul lor, preferă ca primul să fie conceput exclusiv pentru conversații lungi.
 6. Sala de mese
 7. Pufurile neobișnuite din răchită pot fi folosite în diferite moduri – pentru a sta, ca mese suplimentare sau ca suport pentru lucruri decorative neobișnuite.
 8. Hamac creativ – o modalitate perfectă de a calma un copil dezordonat. Swinging în el, copilul își dă seama de nevoia de mișcare și, în același timp, este liniștit de legănarea ușoară.
 9. Comoditatea unui dulap cu mai multe părți este de netăgăduit – puteți pune lucrurile și obiectele de uz casnic în mod rațional, fiecare detaliu în propriul sertar, în funcție de scopul său.
 10. Dormitor
 11. Corpurile de iluminat cu suspensie lungă pot face ca orice dormitor să arate fabulos – asigurați-vă doar că aveți lungimea potrivită a suspensiei.
 12. O astfel de bibliotecă neobișnuită nu se poate încadra într-o cameră mică.

De ce interioarele franceze sunt doar francezii? La urma urmei, pare atât de ușor să cumperi câteva obiecte atrăgătoare și să le încorporezi în mediul tău cotidian! Francezii au învățat să trăiască înconjurați de lucruri elegante cu secole în urmă.

Regizorul James Huth, la fel ca și protagonistul, nu a mai interacționat niciodată atât de îndeaproape cu copiii – sau, mai precis, cu copii actori. A fost o provocare și pentru el.
Ea are ( Charlotte ) în spatele umerilor ei doi foști soți, el are ( Alexandra )- un șir nesfârșit de "puicuțe cu fundul rotund". Ea este.. manager de top la firma fostului meu soț, el.. un talentat muzician de jazz care își câștigă existența cântând reclame de 10 secunde. Ea crește trei copii, el.. frică de copii ca de foc. Soarta celor doi îi va aduce împreună și îi va răsuci în îmbrățișarea sa puternică. O poveste de dragoste nebună, care nu cunoaște limite, se desfășoară pe fundalul unor interioare franceze elegante.

Citește mai mult  Un bărbat, un stil: fericire masculină pe cincizeci de metri

Hol de intrare

Apartamentul lui Charlotte.. Nu un apartament adevărat, ci un decor proiectat într-un studio. Ceea ce nu i-a împiedicat pe regizori să se gândească la mobilier până la ultimul detaliu.. Așa sunt perfecționiștii, francezii. Nu putem decât să visăm la un astfel de hol! Iată o rețetă pentru un hol francez elegant: fără dulapuri uriașe.. În locul lor, un cuier jucăuș; noptierele sunt și ele abandonate, iar în centrul camerei punem o masă rotundă elegantă cu un blat neobișnuit și, firește, un buchet de flori; o bancă inestetică este înlocuită cu o bancă fermecătoare în stil baroc. Atingerea finală o imagine abstractă în locul unei oglinzi tradiționale. Și cum spun francezii, voila.. Un hol se transformă într-un colț pitoresc al apartamentului!

O bancă elegantă nu mai este un oaspete neobișnuit în holul de la intrare; aspectul său "relaxat" și forma sa originală dau o impresie corectă a casei dumneavoastră.

 • Pouf Orloff din fabrica Mantellassi.
 • 1031 / 1091 Carpanese Home.
 • Bancă Roma de Turri.
 • Freestyle_bench de la fabrica Moda by Di liddo e Perego.

Camera de zi

Locuința lui Charlotte.. Design de garsonieră: diferitele zone funcționale se îmbină ușor una cu cealaltă, doar dormitoarele sunt separate. Întreaga viață a unei familii numeroase se desfășoară în camera de zi spațioasă. Piesele extraordinare de mobilier sunt ingenios integrate în interiorul… Mobilierul nepotrivit nu se antagonizează, ci se potrivește perfect unul cu celălalt Nu pentru a sublinia măreția camerei, ci pentru a servi o persoană! Cel mai adorabil lucru despre acest interior Un covor cu o țesătură grosieră, care încălzește interiorul ca un pulover greu tricotat.. corpul uman.

Ce face ca această măsuță de cafea originală să fie atât de utilă? În primul rând, are un vârf mare – fiecare copil are suficient spațiu pentru a desena și, în al doilea rând, datorită picioarelor sale non-standard, este foarte stabil – puteți să vă prostiți cât de mult doriți, este pur și simplu imposibil să îl întoarceți cu susul în jos.

 • Masa Tisettanta Swing, proiectată de Tisettanta Design Lab.
 • Masă de cafea Dubai 6608 din fabrica Tonin casa.
 • Măsuță de cafea Ufo TT de Emmemobili, design de Laviani Ferruccio Ferruccio.
 • Măsuța de cafea Neto de Minotti.
Citește mai mult  Turist

Parchet ( parchet în formă de spini de hering ) și pereții ( tencuială ușoară ) – doar un fundal pentru mobilier și accesorii elegante. Masă de tablă îndoită, fereastră-iluminator, perdele în flăcări- Ei sunt protagoniștii acestei case. Uitați-vă la iluminarea inteligentă din camera de zi: nu există candelabru, ci o mulțime de lămpi diferite.. Și fiecare este responsabil pentru zona sa.

Există canapele pe care să stai și canapele pe care să dormi… francezii, care au întotdeauna un dormitor de oaspeți în dulapul lor, preferă ca primul să fie conceput exclusiv pentru conversații lungi.

 • Canapea 485 Forum by Vibieffe, design Landoni Gianluigi.
 • Canapea 560 Style, 570 Freestyle de la fabrica Vibieffe, design Landoni Gianluigi.
 • Canapea DG-F-SF50B de DG HOME.
 • Canapea Cenova – GE52 din fabrică BoConcept.

Sala de mese

Un efect de curățenie și stabilitate este creat de două culori folosite în amenajarea sufrageriei. Lemnul cald ( parchetul, comoda, scaunele Vienna ) și albul rece și lăptos ( masa, lămpile, covorul, puf-ul ). Cum mama familiei a renunțat la viața privată, ușile de la dormitorul ei au inserții de sticlă. Ea nu are nimic de ascuns până când un sentiment neașteptat dă buzna în viața ei și mătură ordinea stabilită a …

Pufurile neobișnuite din răchită pot fi folosite în diferite moduri – pentru a sta, ca mese suplimentare sau ca suport pentru lucruri decorative neobișnuite.

 • Pouf Osorom de Moroso, design de Grcic Konstantin Grcic.
 • Pouf Reel de B & B Italia, design de Atelier Oi.
 • 7320 puf din fabrica Cane-line de Foersom & Hiort-Lorenzen.
 • Pouf 7321 de Cane-line, design Foersom & Hiort-Lorenzen.

Sala de jocuri poate fi văzută în fundal. Desenează, cântă cântece și "stau în hamac". Cine altcineva în afară de francezi s-ar putea gândi la așa ceva? Atârnați un hamac în camera de zi!

Hamac creativ – o modalitate perfectă de a calma un copil dezordonat. Swinging în el, copilul își dă seama de nevoia de mișcare și, în același timp, este liniștit de legănarea ușoară.

 • Copii Swinger hamac Swinger din fabrica Amazonas.
 • Hamac de Moroso, proiectat de Urquiola Patricia.
 • Hamac Satala de Aqua Creations.
 • Chico fantasia hamac de Amazonas.
Citește mai mult  Apartament cu o cameră de zi spațioasă: designer Ksenia Yeloeva

Două obiecte neobișnuite dulap cu un șir nesfârșit de sertare înguste ( ce ar fi depozitat acolo? Prosoape, șervețele, argintărie de familie? ) și un pahar mare pe post de decantor ( un adevărat salvator pentru un interior bugetar ).

Comoditatea unui dulap cu mai multe părți este de netăgăduit – puteți pune lucrurile și obiectele de uz casnic în mod rațional, fiecare detaliu în propriul sertar, în funcție de scopul său.

 • Comodă cu sertare MA.25 by Stella del Mobile.
 • Scândură de piept 04.14 de la fabrica Stella del Mobile.
 • 188 comodă de Maggi Massimo, design de Maggi Massimo.
 • 0827 comoda cu sertare de la fabrica Morelato.

Dormitor

Câte persoane pot dormi în acest pat? fă calculele. Doamna din casă are trei copii, iar pernele de pe pat-.. cinci. Există un loc liber. Și se pare că există deja un candidat pentru aceasta. Garderobă ascunsă în spatele unui perete în căpătâiul patului. Ușa se îmbină cu peretele În mod clar, această cameră nu este pentru ochii curioși. Nu știu cât de confortabile sunt luminile de pe umerașele lungi, dar arată foarte bine.

Corpurile de iluminat cu suspensie lungă pot face ca orice dormitor să arate fabulos – asigurați-vă doar că aveți lungimea potrivită a suspensiei.

 • Refren 31 Pandantivul din fabrică Blondă.
 • Candelabru Maki de Foscarini, design de Nendo.
 • Lampă cu sticlă de lapte ( single ) by Droog, design by Remy Tejo.
 • candelabru Fucsia 1 de la fabrica Flos, design Castiglioni Achille.

Dacă nu ar fi francezii, ar pune acest sistem monumental de depozitare în sufragerie, ca să fie văzut de toată lumea. Da, și o masă de longboard s-ar fi mutat în camera din față. Aceasta este principala diferență dintre francezi și toate celelalte națiuni Ei știu să trăiască înconjurați de lucruri frumoase fără a încerca să uimească imaginația nimănui.

O astfel de bibliotecă neobișnuită nu se poate încadra într-o cameră mică.

 • Raft O de la fabrica Il Loft, design Saporiti Giorgio.
 • Raft Orsenigo_02 de VOGA.
 • Șoarece de bibliotecă din fabrica Kartell
 • Raftul FB.SH.RIM.3 de Fratelli Barri

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: