Birouri pentru casă: tipuri, forme

Birourile de acasă astăzi nu sunt cumpărate atât de des ca birouri de calculator. Dar, în unele cazuri, acestea sunt indispensabile. Elevii, profesorii, meșteșugarii etc. își doresc aceste… Ce birou este mai bine să alegeți??

Am o slăbiciune pentru biroul arhitectului – o construcție practică și frumoasă, alcătuită din picioare încrucișate și un blat ( este reglabil în înălțime și în unghi ). Există o mulțime de opțiuni – de la modelele Ikea de buget la cele de designer ( sticlă, metal… ). Biroul este grafic, mobil, potrivit pentru orice.

Am o slăbiciune pentru biroul arhitectului – o construcție confortabilă și frumoasă, cu picioare încrucișate în formă de cruce și un blat de lucru ( reglabil pe înălțime și înclinare ). Există o mulțime de variante – de la modelele de buget Ikea la cele de designer ( sticlă, metal… ). Biroul este grafic, mobil, potrivit pentru orice.

Ascundeți

Un calculator sau un birou?

O chestiune de principiu. Punerea unui birou de calculator este aproape nerealistă. De aceea, trebuie să decideți din timp de ce birou aveți nevoie. Cu toate acestea, există modele versatile care pot fi utilizate în ambele scopuri.

Birouri pentru acasă: tipuri

  • Birou pentru copii pentru acasă. Principalii "consumatori" birouri este pentru elevi, elevi de gimnaziu și de liceu. Biroul este de obicei cumpărat pentru un elev de clasa întâi și durează câțiva ani.
    Chiar dacă copilul dvs. nu are propria sa cameră, el are nevoie de un spațiu de lucru personal, sau ar putea strica biroul scump al părinților cu modelare și vopsea.
    Biroul de studiu nu ar trebui să fie plasat într-un colț întunecat sau sub un pat de mansardă Vei distruge vederea unui copil! Poziționați-l în apropierea unei ferestre.
Citește mai mult  26 de paturi sub tavan

Pupitrele pentru copii ( birouri ) ar trebui să fie perfecte pentru lecții. Mulți dintre producătorii de astăzi reechipăresc biroul cu reglarea înclinării și a înălțimii. Biroul poate fi însoțit de scaune mobile cu înălțimea reglabilă a scaunului.

  • Biroul profesorului. În calitate de profesor la domiciliu, servește ca o stație de lucru completă, pe de o parte, și în al doilea rând ca un fel de "unitate de depozitare" caiete predate pentru inspecție. Birourile profesorilor sunt adesea dotate cu unități masive cu multe compartimente de depozitare.
  • Birouri pentru toată lumea. Unele modele sunt potrivite pentru oamenii de știință, altele pentru.. poeți și alții studenți, al patrulea- Colecționari, cincimi pentru directorii de companii. Și lista poate continua. Oricine nu dorește să lucreze la calculator poate găsi cu ușurință un birou care să răspundă nevoilor sale, deoarece alegerea modelelor din magazine este imensă.

Sertarele, compartimentele de arhivare, rafturile extensibile și rafturile fixe sunt toate caracteristici ale unui birou.

Birouri pentru acasă: forme

În mod tradițional. Birourile de scris pentru acasă sunt în principal de formă dreptunghiulară.

Unele birouri clasice sunt transformate în birouri în formă de T. Un blat suplimentar se prelungește din centrul biroului Echivalentul unei mese laterale pentru vizitatori.

Biroul este conceput ca o sală de conferințe: gazda iese din spatele biroului de bază și se așează în fața oaspetelui său pe masa extensibilă ( extensibilă ).

Biroul în formă de T este conceput în primul rând pentru o cameră de birou separată. Cine ar putea avea nevoie de el acasă? – Pentru cei care primesc în mod regulat vizitatori și poartă negocieri.

Citește mai mult  Milano 2014. Cel mai bun. Moroso în roz și turcoaz

Modern. Biroul de colț ( spre deosebire de biroul de calculator ) este un obiect foarte rar.

Iar dacă aveți nevoie de un birou în formă de L, puteți pune împreună două birouri dreptunghiulare de dimensiuni diferite Mese de bază și laterale.

O altă varietate.. Birouri rotunjite în formă de U. Ele urmează un contur Un birou conceput pentru persoanele care stau așezate și care doresc să utilizeze cât mai eficient suprafața de lucru.

Alegerea unui birou în formă de U se potrivește cu ambianța camerei și, în unele cazuri, forma mărește suprafața de lucru a biroului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: