Garderoba gata f─âcut─â: 5 mituri

Dulapurile ╚Öi mobilierul ├«ncorporat inund─â literalmente pia╚Ťa Rom├ónesc. Dar nici un dulap gata f─âcut nu este dep─â╚Öit. Natura sa arhaic─â ╚Öi inconvenien╚Ťa sa sunt doar mituri. S─â ├«ncerc─âm s─â le risipim.

Ce dulap se potrive╚Öte ├«ntr-un interior modern?? Pentru un interior minimalist, pute╚Ťi alege un dulap antic sau de epoc─â. Solu╚Ťia optim─â de depozitare pentru casa dumneavoastr─â. Dac─â ave╚Ťi mobilier tapi╚Ťat modern, candelabre moderne, tapet grafic la mod─â sau simplu, un dulap cu un design de epoc─â va fi un accent major ├«n casa dvs. Sprijini╚Ťi un astfel de lucru cu perdele de culoare solid─â sau perne de in, bumbac, brodate…

Ce garderob─â s-ar potrivi ├«ntr-un interior modern?? Pentru un interior minimalist pute╚Ťi alege un dulap antic sau de epoc─â. Da╚Ťi interiorului o not─â juc─âu╚Ö─â, o not─â de fuziune. ├Än cazul ├«n care casa ta – mobilier tapi╚Ťat modern, corpuri de iluminat moderne, tapet grafic la mod─â sau de o singur─â culoare, un dulap pentru antichit─â╚Ťi va deveni accentul principal ├«n interiorul dvs. Sus╚Ťine╚Ťi-o cu perdele de in simplu sau perne din in, bumbac, brodate.

Ascunde╚Ťi

1. Mit: Dulapul risipe╚Öte spa╚Ťiul

Refuta╚Ťie. Dulapurile sunt unit─â╚Ťi de mobilier care au un perete lateral ╚Öi unul din spate, precum ╚Öi un capac superior ╚Öi unul inferior de care sunt ata╚Öate u╚Öile. Adesea, dulapurile la comand─â nu au pere╚Ťi, iar ghidajele u╚Öilor sunt fixate pe podea ╚Öi pe tavanul camerei. ├Än mod corespunz─âtor, face posibil─â utilizarea tuturor pilonilor, ni╚Öelor ╚Öi col╚Ťurilor. Dar chiar ╚Öi mobilierul standard vine cu o anumit─â doz─â de ra╚Ťionalism. Un dulap nu este legat de o anumit─â loca╚Ťie ├«ntr-o camer─â sau ├«ntr-un apartament. ├Äl pute╚Ťi muta ├«n alt col╚Ť, ├«l pute╚Ťi muta ├«ntr-o cas─â nou─â. Mobilier ├«ncorporat devine un element arhitectural al camerei.

Cite╚Öte mai mult  O or─â lini╚Ötit─â?

├Än plus, dulapul poate fi folosit ca separator de spa╚Ťiu.. este suficient s─â g─âsi╚Ťi un model cu un perete din spate atractiv. De exemplu, o versiune cu dou─â fe╚Ťe a unui dulap cu u╚Öi cu balamale care se deschid din fa╚Ť─â ╚Öi din spate.

Dulapurile confec╚Ťionate pot fi rearanjate cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n fiecare lun─â.

2.Mit: Dulapurile gata f─âcute sunt incomode din cauza obloanelor cu balamale

O replic─â la. Dulapurile gata f─âcute sunt adesea echipate cu u╚Öi cu balamale Glisare. Dar nu trebuie s─â face╚Ťi acest lucru: dulapurile standard cu fronturi glisante sunt la fel de u╚Öor de g─âsit ca ╚Öi dulapurile ├«ncorporate cu u╚Öi cu balamale. ╚śi fiecare tip de deschidere a u╚Öii are avantaje ╚Öi dezavantaje.

Dulapurile pot fi echipate cu diferite tipuri de u╚Öi – nu neap─ârat cu balamale.

3. Mit: Dulapurile prefabricate sunt ├«ntotdeauna v├óndute cu un con╚Ťinut standard

O replic─â la. Da, mul╚Ťi produc─âtori de mobilier produs ├«n mas─â se concentreaz─â pe modele generice care r─âspund nevoilor majorit─â╚Ťii clien╚Ťilor. Un dulap standard cu dou─â foi, de exemplu, are c├óteva rafturi ╚Öi o bar─â transversal─â. Dar cu c├ót dimensiunea obiectului este mai mare, cu at├ót sunt mai diverse variantele sale: poate avea unul sau dou─â umera╚Öe, poate fi produs cu sau f─âr─â sertare. Aceea╚Öi garderob─â este disponibil─â ├«n diferite versiuni. Toate sunt standard, dar nimic nu v─â ├«mpiedic─â s─â le "modifica╚Ťi" modelul prin ├«ndep─ârtarea c├ótorva rafturi sau rearanjarea lor la ├«n─âl╚Ťimea preferat─â. Aminti╚Ťi-v─â c─â "tastarea reduce c├ót mai mult posibil costul de produc╚Ťie al garderobei. Un argument pentru cei care vor s─â economiseasc─â bani?

Cite╚Öte mai mult  Showroom-ul My America introduce o nou─â colec╚Ťie vintage

Dulapurile sunt adesea umplute cu aceleași module folosite pentru a construi dulapuri.

4. Mit: Dulapul prefabricat.. Mobilier la clasa economic─â

Refuta╚Ťie. Nu, deloc! Despre ce clas─â economic─â este vorba?! Privi╚Ťi doar produsele fabricilor care produc mobilier ├«n a╚Öa-numitul stil palat. ├Äntreaga gam─â de dulapuri este plin─â de dulapuri gata de purtare. Exist─â at├ót de multe variante din care pute╚Ťi alege, ├«nc├ót pute╚Ťi ob╚Ťine fie un dulap cu trei subsoluri, fie unul cu cinci subsoluri sau chiar unul cu zece subsoluri Liniare sau de col╚Ť.

Dulapurile din colec╚Ťiile de elit─â au finisaje realizate manual, cum ar fi mozaicurile din furnir de lemn ╚Öi pictura antic─â.

5. Mit: garderobele s-au demodat

Refuta╚Ťie. Aici trebuie s─â te ├«ntrebi cine define╚Öte "la mod─â" ├«n zilele noastre. Designeri de interior? Dar pentru ei, cel mai important lucru este.. Frumuse╚Ťea arhitecturii, motiv pentru care le ofer─â clien╚Ťilor lor mai multe dulapuri ca niciodat─â. Designerii folosesc dulapuri ├«ncastrate ├«n dou─â situa╚Ťii: atunci c├ónd nu exist─â suficient spa╚Ťiu (poate fi un dulap mai ├«ngust, dar care acoper─â ├«ntregul perete- mai intr─â ) sau din imperfec╚Ťiunea arhitectural─â a apartamentului: "t─âiat" O ni╚Ö─â, o parti╚Ťie neocupat─â.. Niciun alt mobilier nu poate ├«nc─âpea aici. Dar atunci c├ónd ave╚Ťi nevoie de un interior clasic de ├«nalt─â calitate ╚Öi exist─â o camer─â spa╚Ťioas─â cu o form─â regulat─â, aceia╚Öi designeri comand─â doar dulapuri independente. Ar numi cineva un clasic demodat?? Nu prea. Este atemporal, motiv pentru care pentru toate timpurile.

Numai o garderob─â incomod─â poate fi considerat─â ast─âzi ca fiind lipsit─â de preten╚Ťii. Dac─â v─â pute╚Ťi permite.. Comanda╚Ťi convenabil, selecta╚Ťi ( rafturi, sertare ). Atunci nimeni nu va crede c─â ideea ta de mobilier bun este dep─â╚Öit─â.

Cite╚Öte mai mult  Salone del Mobile.Milano

Garderoba la mod─â nu este un oximoron! Multe dintre modele sunt opera unor designeri renumi╚Ťi.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: