Joaca cu spa╚Ťiul la Porro

Studioul suedez Front reinterpretează tehnica clasică intarsia în linia sa de mobilier Inlay din stejar natural.

Intarsie de lemn pe lemn una dintre cele mai comune accesorii de mobilier ├«n stil clasic. Este din ce ├«n ce mai mult adoptat─â de designerii moderni. Iat─â cvartetul suedez Front a realizat dulapuri op-art intarsia pentru Porro. Furnirul de stejar se bazeaz─â pe patru nuan╚Ťe naturale de lemn: iluziile optice sunt create de aranjamentul multidirec╚Ťional al fibrelor. La fel ca ├«n trecut, intarsia pe mobil─â este realizat─â ├«n ├«ntregime manual.

Pe l├óng─â modelul tridimensional de pe partea frontal─â, dulapul Inlay are ╚Öi u╚Öi asimetrice originale. ├Än interior, este ├«mp─âr╚Ťit ├«n sec╚Ťiuni destul de standard. O comod─â din aceea╚Öi colec╚Ťie are dou─â sertare ascunse ├«n spatele unei singure fe╚Ťe.

Noile produse au fost prezentate pentru prima dat─â la Imm Cologne 2012 din K├Âln.

Explora╚Ťi toate articolele marca Porro la
Cite╚Öte mai mult  Scaunul cu arc
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: