Meridianul dublu

O colecție versatilă de la Meridiani – pentru casă și exterior.

Producătorii de mobilier aduc din ce în ce mai mult confortul unei camere de zi confortabile în grădină sau pe terasă. Mobilierul de exterior este acum la fel de confortabil ca și cel de acasă. Este, de asemenea, cu dublă utilizare, datorită materialelor durabile. În timpul verii, rezistă bine la vremea rea din grădină, iar iar iarna arată minunat în interiorul camerei de zi. Așa este colecția Cloud de la brandul italian Meridiani.

Cadrul canapelei cu scaunul plin de modă este fabricat din lemn de Iroko albit. Ploile de vară și umiditatea vor oxida lemnul și vor lăsa o patină nobilă, argintie. Textile de tapițerie pentru industria de tapițerie impermeabil. Gama include, de asemenea, un pat de zi și un fotoliu. Însoțitorii vor fi mesele Bongo, în stilul tobelor cubaneze. Disponibil în diferite forme și dimensiuni, în diverse nuanțe, poate fi expus în interiorul sau în exteriorul casei ( o variantă în lac de mare luciu numai pentru interior ).

Citește mai mult  Cine ar putea avea nevoie de un fotoliu extensibil și de ce?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: