Mobilier celular

Ce se întâmplă atunci când combini natura și geometria? Designerul Philippe Bestenheider ( Philippe Bestenheider ) Philippe Bestenheider ) a răspuns la întrebare în felul său, creând pentru Fratelli Boffi mobilier din faguri de miere hexagonali.

T├ón─ârul elve╚Ťian Philip Bestenheider ( Philippe Bestenheider ) proiectat pentru fabric─â Fratelli Boffi «biomorfic Articole de mobilier care fac parte din colec╚Ťia Lui.

Versiuni de fotolii din r─âchit─â au fost demonstrate ├«n aprilie la Milano. Iar un fotoliu tapi╚Ťat a fost lansat ├«n urm─â cu doar o lun─â.

Aspectul mai multor modele din colec╚Ťia Lui face trimitere la formele din natur─â: designul se bazeaz─â pe faguri de miere de albine stilizate.

Masa joas─â Lui4 are un blat ├«n form─â de pic─âtur─â, ├«mbr─âcat ├«n furnir ( dispunerea seam─ân─â cu o combina╚Ťie de celule ├«ntr-un fagure de miere ). Dar picioarele mesei arat─â mult mai interesant – forma lor unghiular─â urmeaz─â calea unui cub care cade de la o ├«n─âl╚Ťime, unde fiecare etap─â este fixat─â ├«n lemn, ca ├«ntr-o serie de fotografii.

În imagine: Lui4 Coffee table by Fratelli Boffi, design de Bestenheider Philippe.

Designerul a dorit s─â creeze o colec╚Ťie ├«n care prezentul reinterpreteaz─â trecutul, combin├ónd elementele "ironice" ╚Öi "ironice" ale trecutului ╚Öi prezentului matri╚Ťe cu metode de lucru tradi╚Ťionale.

De aceea, aceast─â form─â neobi╚Önuit─â de mobil─â are rame realizate din cel mai familiar material – Lemnul, precum ╚Öi scaunele ╚Öi sp─âtarele a dou─â fotolii Lui5 au o ├«mpletitur─â clasic─â de "paie de Viena". Apropo, numele Lui5 nu este o coinciden╚Ť─â ├Än primul r├ónd, este vorba de fagurele pentagonal Scaunul acestui taburet este un scaun cu o sec╚Ťiune transversal─â pentagonal─â. Pentru cei c─ârora le place s─â se relaxeze ├«n confort, fabrica Fratelli Boffi a lansat un fotoliu tapi╚Ťat Lui5.

Cite╚Öte mai mult  Oleg Dyachenko despre expozi╚Ťia industriei de t├ómpl─ârie Wood Works

Mobilierul tapi╚Ťat tradi╚Ťional este cusut ├«n form─â de romburi; ├«n cazul acestui model, modelul este hexagoane ( leitmotivul ├«ntregii colec╚Ťii ).

Pe o canapea ╚Öi un fotoliu Lui6, tapi╚Ťeria nu este doar func╚Ťional─â. Din punct de vedere vizual, aceasta atenueaz─â liniile ╚Öi unghiurile aspre ale elementelor hexagonale. Curbele curbate ale sp─âtarului, care "coboar─â" ├«n form─â de val, au acela╚Öi scop la cotiere ╚Öi "curg├ónd" ├«n marginea inferioar─â a scaunului.

Scaunul Lui6 poate fi folosit ca o mas─â joas─â.

Scaunul acestui taburet de la Lui are, de asemenea, o form─â de fagure de miere, iar designul este de a╚Öa natur─â ├«nc├ót mai multe taburete pot fi combinate pentru a forma un stup de albine – Marginile modelelor se potrivesc perfect ├«ntre ele.

Nou ├«n colec╚Ťia Lui O bibliotec─â cu dou─â fe╚Ťe cu "faguri de miere" Cu rafturi sub form─â de hexagoane alungite ╚Öi fragmente ale acestora. O bibliotec─â ca un separator de camer─â.

Acest lucru este posibil datorit─â aranjamentului asimetric al sec╚Ťiunilor orb ╚Öi deschis: acele rafturi care sunt ├«nchise pe o parte sunt deschise pe cealalt─â parte ╚Öi invers.Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: