O masă făcută din reviste

Ce este o masă de cafea? Olandezul Roderick Vos ( Roderick Vos ) ia acest nume la propriu: designerul a creat o masă care arată ca și cum ar fi făcută din reviste! Lansare de produse noi la târgul de mobilă imm Cologne 2010 din Köln, peste o săptămână.

Designer olandez Roderick Vos ( Roderick Vos ) creat pentru Linteloo noua măsuță de cafea Vanity. O noutate care va fi prezentată la expoziția imm Cologne din Köln ( Germania) în ianuarie, care începe peste o săptămână.

Caracteristica principală a măsuței de cafea Vanity.. aspect neobișnuit. La urma urmei, designerul Roderick Vos este un om care înțelege conceptul de măsuță de cafea Blatul mesei Vanity este alcătuit din periodice colorate.

De fapt, este alcătuit dintr-un număr de celule, toate dimensionate pentru cele mai populare formate de reviste. În acest fel, proprietarul măsuței de cafea Vanity poate decora suprafața după propriul gust, plasând publicațiile sale preferate în cutii.

Pentru Roderick Vos, acest lucru este în primul rând o reflectare a personalității proprietarului, în al doilea rând, conferă mesei un aspect foarte pitoresc și, în al treilea rând, îi permite modelului să schimbe aspectul ori de câte ori dorește ( este suficient să schimbe revistele sau să le pună deoparte cu totul ).

Unul dintre panourile măsuței de cafea Vanity de la Linteloo este placat cu lemn exotic de gorun sau furnir de abanos. Acesta poate fi folosit ca suport pentru o ceașcă de cafea sau o vază.

Structura din oțel inoxidabil acoperit cu pulbere neagră a măsuței de cafea Vanity este disponibilă în formă dreptunghiulară sau pătrată. Nouă sertare în ambele versiuni ( unul dintre ele cu un ) și o unitate de agățat Rafturi de depozitare a publicațiilor periodice. Revistele nu sunt incluse.

Citește mai mult  7 întrebări despre repararea saltelei cu aer


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: