Mobilier pentru camera de zi?

Tolerante la soare și la umbră, staționare și mobile, durabile și de unică folosință… Toate tipurile de seturi de mobilier de grădină sunt disponibile astăzi pe piața Românesc. Care dintre ele ați prefera??

Aceasta nu este o exagerare artistică pentru o fotografie publicitară, ci un scaun de grădină foarte real, cu o tapițerie specială "pentru aer".

Ce tip de mobilier să alegeți?

Pentru casă sau pentru grădină? Există trei tipuri de mobilier de grădină care pot fi folosite în afara orașului: mobilier pentru interiorul casei de la țară, mobilier de grădină și modele versatile ( pentru acasă și în aer liber în același timp ). Aproape nimeni nu ar aduce o canapea tapițată cu materiale textile la peluză. Un alt lucru este Mobilier versatil pentru exterior. Canapele, scaunele și mesele arată la fel de bine în interior ca și în exterior.

În funcție de sezon, puteți folosi același set de mobilier de grădină în sufrageria casei de vacanță și pe marginea piscinei.

L-aș recomanda pentru casa de la țară… "mobilier discret". Deci, nu distrage atenția de la frumusețea naturală a naturii ( cu excepția cazului în care, desigur, doriți să evidențiați exact mobilierul ). Nu vă fie teamă să vă compuneți "propriul pachet": cumpărați o masă și fotolii separat. Căutați obiecte moderne realizate din materiale rezistente la intemperii: de exemplu, hârtie special impregnată și lăcuită. Deși este pe bază de hârtie, este foarte durabilă, rezistentă la apă și frumoasă. Și, dacă este necesar, se poate potrivi și în interiorul casei dumneavoastră.

V-aș recomanda să alegeți pentru casa de la țară… "mobilier discret". Astfel încât să nu diminueze din frumusețea naturală a naturii ( cu excepția cazului în care, desigur, doriți să evidențiați exact mobilierul ). Nu vă fie teamă să vă faceți "propriile pachete": Cumpărați o masă și scaune separat. Căutați piese moderne realizate din materiale rezistente la intemperii: de exemplu, hârtie cu impregnare specială și lăcuire. În ciuda faptului că baza acestui material este hârtia, mobilierul este foarte durabil, rezistent la apă și frumos. Acesta se va potrivi și în interiorul casei tale, dacă este necesar.

Ascundeți

Staționar sau mobil? Mobilierul de grădină staționar este instalat pentru întregul sezon: nu poate fi pliat rapid și dus în casă în caz de ploaie torențială. La urma urmei, setul de mobilier de grădină poate include o masă de sufragerie insuperabilă pentru 12 persoane sau o canapea voluminoasă sub forma unui leagăn. Unele articole sunt atât de grele încât trebuie demontate în părțile lor componente pentru a le muta. Mobilierul de grădină mobil are o greutate redusă și dimensiuni compacte, ceea ce vă permite să îl mutați cu ușurință dintr-un loc în altul. Multe modele au roți sau rotile. Puteți urmări răsăritul soarelui în timp ce vă întindeți pe un șezlong confortabil și puteți urmări cu ușurință mișcarea soarelui.

Citește mai mult  Mister franțuzesc

Fie mobilierul de grădină trebuie să fie foarte ușor, fie să aibă roți pentru a fi ușor de mutat.

Pentru secol sau pentru vară? Mobilierul de grădină poate fi fie durabil, fie de unică folosință. Cele mai ieftine mese și scaune din plastic pot fi găsite în piețele de pe marginea drumului sau în magazinele de articole de grădinărit pentru doar câțiva bănuți. Nu fiți surprins că o masă ieftină arde rapid în soare și este acoperită cu zgârieturi. Aceasta durează un sezon și apoi este aruncată ca un pahar de unică folosință. Trebuie să fiți de acord, aceasta este soluția perfectă pentru o casă închiriată.

Rafturile din plastic într-o grădină sau seră nu vor rugini și pot rezista la o încărcătură decentă – perfecte pentru depozitarea uneltelor de grădină.

În imagine: Dulapul Universal 63 – 5 ripiani de la Toomax

Mobilierul de grădină durabil, de înaltă calitate, este conceput pentru a rezista la ce este mai rău. Este acoperit cu lacuri de protecție cu filtre UF, picioarele metalice sunt tratate cu compuși anticorozivi și protejate cu vârfuri din plastic pentru a preveni ruginirea picioarelor în contact cu solul.

Un set de mobilier de grădină nu este doar pentru vizite ocazionale la cabană sau pentru a găzdui oaspeți. Mobilierul din plastic de înaltă calitate rezistă foarte bine la ploaie și la căldură și îndeplinește sarcini utile în grădină pe tot parcursul sezonului.

  • Aqua, de Bontempi Casa
  • Globus by Stua, proiectat de Gasca Jesus
  • Tom Vac de la Vitra, proiectat de Arad Ron
  • Modelul Yuko de la Desalto, proiectat de Cerri Pierluigi

Aqua by Bontempi Casa.

În opinia noastră, este mai bine să cumpărați un set de grădină prefabricat Sau îl puteți asambla singur, astfel încât să se dovedească a fi un set. Un sentiment de armonie și pace este creat de simetrie și ordine. Acordați atenție colecției de mobilier

În opinia noastră, este mai bine să cumpărați un set de grădină gata făcut sau să îl asamblezi singur, astfel încât să ai la final un set. Un sentiment de armonie și pace este creat de simetrie și ordine. Aruncați o privire la colecția de mobilier Hide

Cum să o faci corect

Unde să o punem? Mobilierul de grădină se simte diferit în aer liber. Unele obiecte se estompează, se usucă, se deformează la soare, în timp ce altele nu se supără de ploaie sau de căldură: ele pot chiar să ierneze în aer liber. De aceea, primul.. «iubitor de soare" — Îl puteți amplasa în siguranță în mijlocul gazonului, pe marginea piscinei sau pe malul râului. Această categorie include, de asemenea, mobilier din plastic, metal și răchită sintetică, etc.

Citește mai mult  Canapele cu mecanisme neobișnuite

Al doilea este «iubitoare de umbră" — nu rezistă la razele directe ale soarelui. Astfel de mobilier ar trebui să fie ascuns sub un cort. Este destinat exclusiv utilizării într-o pergolă sau pe o terasă acoperită. Vorbim în primul rând de mobilier din răchită din materiale naturale, articole din lemn.

Cum se depozitează? La latitudinile noastre, sezonul de grădinărit durează cel mult din mai până în septembrie, iar mobilierul de grădină trebuie, mai devreme sau mai târziu, să fie dus în casă pentru iarnă. Găsirea unui loc pentru el nu mai este o problemă: există soluții de depozitare care economisesc spațiu pentru majoritatea produselor.

Mobilierul de lux în aer liber necesită o manipulare atentă. Priviți: o canapea și o masă de lemn așezate la umbra dantelată a unui copac întins.

De exemplu, mesele și scaunele de grădină pliabile: blaturile și scaunele lor se ridică pe verticală, precum fotoliile de cinema. Unele modele sunt stivuibile, adică se instalează ca o coloană. Astfel, fotoliile, scaunele și chiar canapelele pot fi depozitate în acest mod.

Exemple de mese și scaune care pot fi depozitate.

  • Easy Table by Magis, design de Seymour Jerszy
  • Masa Aida de la Magis, proiectată de Sapper Richard
  • Modelul Clino Once Again de Magis, design de Mazzer Mario
  • Modelul Teak de la fabrica Alias, proiectat de Meda Alberto

Easy Table by Magis, proiectat de Seymour Jerszy.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: