Moda duo

O colecție unică de mobilier a apărut în showroom-ul de top din București, Flat Interiors.

Mobilier tapițat de la Flexform, tapițerie- de la Hermès. Fiecare dintre aceste etichete este un deschizător de drumuri în domeniile lor. Flat Interioare Salonul din București, expert pe piața de mobilier, a decis să reunească doi creatori de tendințe într-un singur proiect. Țesăturile de lux Hermès împodobesc acum pufurile, paturile și fotoliile Flexform. Canapea tapițată de Hermès va apărea în curând.

Duo-ul original de modă Flexform& Hermès poate fi văzut și comandat doar în showroom-ul Flat Interiors, care este dealerul oficial al acestor mărci.

Vezi toate modelele Flexform.

Citește mai mult  25 de noptiere pentru dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: