prima dată a mers!

Imm Cologne 2013 va avea loc la Köln între 14 și 20 ianuarie. Acesta deschide un nou sezon de expoziții și târguri de design interior în țară.

Prima dintr-un lung șir de târguri internaționale de mobilă, imm Cologne are o distincție emblematică. În timp ce majoritatea expozițiilor prezintă prototipuri, aceasta este prima șansă de a vedea ce va fi expus mâine în showroom-urile din întreaga lume. Mobilier, obiecte sanitare, iluminat, textile și accesorii de la mărci de top.

An de an, vizitatorii sunt deosebit de interesați de secțiunea specială Living Kitchen, care este dedicată bucătăriilor și mobilierului acestora. Pe o suprafață de 42.000 de metri pătrați, bucătăria este realizată din materiale reciclate. – cele mai recente modele, evoluții tehnologice, inovații. Pentru idei noi, cunoscătorii sunt dornici să viziteze Design Talents- o expoziție de lucrări realizate de tinere talente. Este, de asemenea, locul unde trendsetterii vor anunța primele tendințe actuale din Köln.

Reveniți în curând pentru jurnalul video al Site Group de la im Köln.. 2013. Rămâneți pe fază!

Aflați mai multe pe site-ul oficial al imm Cologne.

Citește mai mult  La ce să vă gândiți atunci când alegeți un seif pentru casă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: