Scaunul cu arc

O zonă privată cu un fotoliu arhitectural din colecția Haworth.

Fotoliile care ascund din vedere persoanele așezate sunt în trend de câteva sezoane. O interpretare proprie a fost oferită de designerii de la Mike & Co Maaike. Windowseat Lounge- Model pentru acasă și spații publice: cafenele, birouri, aeroporturi, hoteluri.

Acest colțișor intim a fost construit de Mike Evers ( Maaike Evers ) și Mike Simonian ( Mike Simonian ) cu un truc arhitectural: au construit pereți și "plafon". Arcada rezultată asigură intimitate, tapițeria textilă densă amortizează sunetul. Spre deosebire de majoritatea modelelor de cocon, Windowseat Lounge by Haworth Collection lasă un spațiu între și spătarele. Puteți să vă uitați afară și să aruncați o privire în jur sau să discutați cu un coleg de scaun.

Citește mai mult  Scaun înalt pentru copii realizat din rame de tablouri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: