Tendință: țesătură perforată

Doriți să vă subliniați individualitatea și să atrageți atenția bărbaților?? Perforațiile, o tendință a verii, vă vor ajuta să faceți acest lucru.

Conținutul materialului

Pe fotografie: Valeria Kirichenko,
redactor-șef

Pentru cei curajoși – haine din țesătură perforată. Dacă ți se pare prea revelator, încearcă să-l accesorizezi cu o geantă voluminoasă, un ambreiaj, sandale sau adidași cu găuri de pisică. Un detaliu neobișnuit și cel mai relaxat look de zi cu zi va arăta într-un mod nou.

Fațadă și interior ventilate. Nu doar moda de pe podiumuri ne dă ideea de perforație. Arhitecții produc de mult timp piese similare pentru decorațiuni interioare. Pentru început, mobilierul din metal perforat a fost folosit și pentru mobilierul de grădină aceste mese și scaune sunt destul de ușor de curățat de rouă sau de apă după o ploaie. Dar, treptat, moda modelului perforat a pătruns în colecțiile de acasă.

Astăzi ne inspirăm din spectacolul Primăvara 2014 – Milly: oferind o selecție de mobilier și accesorii perforate

  • Corp de iluminat Tatou T1 de Flos.
  • Fotoliu Dogon S de Emmemobili.
  • Bibliotecă de bibliotecă de Moroso.
  • Canapea SKiN Molteni & C
  • Lampă suspendată Cosmo de Natuzzi.
  • Panouri de perete Ply by Showroom Finlanda.Alegerea mobilierului din răchită din catalogul nostru

BREAK-TA din colecția Eden a Smania's Eden Collection Obelisk Fotoliu de relaxare S din colecția Obelisk de Dedon Canapea Dedon Yin Yang
Citește mai mult  La ce să vă gândiți atunci când alegeți un set de bucătărie?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: