Trendsetteri în materie de design interior

În ceea ce privește reînnoirea gamei de produse, toate companiile pot fi împărțite în două categorii. Unii oameni au ales o linie și nu au schimbat-o de ani de zile. Alții, dimpotrivă, sunt în mod constant în căutare de idei noi și cooperează de bună voie cu designerii.

Conținutul materialului

Moroso

Design pentru esteți. Unul dintre cele mai cunoscute branduri din Italia produce de zeci de ani mobilier de la designeri renumiți. Colecția include piese de Ron Arad ( Ron Arad ) Toshiyuki Kita ( Toshiyuki Kita ) Antonio Citterio ( Antonio Citterio ) Carlo Colombo ( Carlo Colombo ) Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ) Marcel Wanders ( Marcel Wanders ). Dacă se întâmplă să o vizitați pe Tina Turner sau palatul regal din Bahrain, nu fiți surprinși să găsiți o piesă de mobilier Moroso în casa dumneavoastră.

Moooi

Ce zici de un pic de distracție?? Numele olandez neobișnuit al mărcii înseamnă "frumos". Și triplul "o." spune multe despre cât de mult o să vă placă mobilier. Produsele cu materiale neașteptate și stiluri imprevizibile sunt menite să șocheze publicul. Artizanii experimentează neobosit cu diferite tehnici: "comoda bunicii" din papier-mâché, atârnă găleți de lemn pe post de corpuri de iluminat, ard scaunele aproape până la cărbune și apoi le dau drept noi. Ați fi surprinși, dar aceste capodopere dubioase sunt foarte populare.

Kartell

Pentru cei care apreciază caracterul practic? Urmați acest link… Produsele acestei fabrici italiene sunt recunoscute în întreaga lume. Acesta este fabricat aproape 100% din plastic! Cercetarea continuă în domeniul noilor tehnologii face posibilă descoperirea unor proprietăți necunoscute până în prezent ale acestui material. Consumatorii apreciază Kartell pentru culorile vibrante, transparența, creativitatea și formele sale originale. Iar factori precum longevitatea, versatilitatea și ușurința de îngrijire sunt foarte atractivi în ceea ce privește utilizarea. Kartell a câștigat numeroase premii internaționale, inclusiv nouă premii Golden Circular.

Citește mai mult  Raft minimalist cu lumină

Cassina

Designul ca investiție. Există atât de multe nume mari asociate cu această companie italiană, încât unele muzee ar fi invidioase. Capodopere ale designului interior în colecția de referință I Maestri. Acesta este în continuare completat datorită acordurilor de reeditare semnate cu moștenitorii operelor unor designeri celebri din secolul XX. Printre acestea se numără Le Corbusier ( Le Corbusier ) Charles Rennie Mackintosh ( Charles Rennie Mackintosh ) Charlotte Perriand ( Charlotte Perriand ) Franco Albini ( Franco Albini ) Frank Lloyd Wright ( Frank Lloyd Wright ) etc.

Flou

Dacă vrei să dormi bine. Unul dintre cei mai mari producători de paturi din lume colaborează cu numeroși designeri renumiți. Acest lucru se poate observa în spiritul modelelor, care se reflectă în gustul delicat și sofisticat al autorului. Gama include piese pentru toate gusturile: din material textil, piele, furnir, cu elemente metalice, cu funcție de transformare și altele. Stilul Flou poate mobila o cameră întreagă. Pe lângă paturi, oferiți, de asemenea, dulapuri, noptiere, comode, fotolii, lămpi și alte accesorii.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: