Vise în ajunul Anului Nou

Noutate în saloanele Sleep Systems: paturi și saltele pentru odihnă sănătoasă de la Tempur.

Showroom-urile Sleeping Systems din București Încă două modele de Tempur sunt acum disponibile la Universitetsky Prospekt și Berezovaya Roscha Avenue. Relaxare Pat ortopedic original.. reglabil, cu saltea Tempur. Un material cu memorie de formă oferă un suport optim pentru coloana vertebrală, se adaptează la fiecare individ în parte. Husele hipoalergenice și antimicrobiene sunt ușor de îndepărtat și de spălat.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: