De unde provine mobilierul Bleu Nature??

Fabrica are o specializare neobi╚Önuit─â. Horm produce mobil─â ├«n mas─â din lemnul adus de valuri la ╚Ť─ârm. Cum? – S─â arunc─âm o privire la produc╚Ťie.

În imagine: Showroom-ul francez de mobilă Bleu Nature.

"Nimic nu dureaz─â pentru totdeauna, nimic nu r─âm├óne la fel. ├Än aceast─â lume de mare vitez─â, este important s─â ne lu─âm timp s─â privim ├«n jur ╚Öi s─â apreciem frumuse╚Ťea naturii, s─â ne apropiem pu╚Ťin de ea."Forme, nuan╚Ťe ╚Öi tot felul de combina╚Ťii se ├«nt├ólnesc ├«n mintea mea ├«n viziuni dansante. Cred c─â lemnul plutitor ╚Öi eroziunea sa natural─â sunt absolut fascinante. Sunt foarte ata╚Öat de acest dar de la Mama P─âm├ónt.

În imagine: Frank Lefebvre, designer

Mobilierul francez, chiar ╚Öi cel produs ├«n mas─â, este diferit de cel italian, ├«n mod inten╚Ťionat, dac─â ├«mi permite╚Ťi s─â spun a╚Öa. Exist─â marca Bleu Nature- este doar o alt─â dovad─â ├«n acest sens. A fost fondat─â de designerul Frank Lefebvre ( Frank Lefebvre ) ├«n 1995. A pus ochii pe floateri Lemn care a fost ├«n ap─â. Prima colec╚Ťie prezentat─â la Maison&Objet a fost desemnat─â "Descoperirea anului". ╚śi, ├«n multe privin╚Ťe, anticipeaz─â tendin╚Ťa de "naturale╚Ťe" ╚Öi eco. Bleu Nature a c├ó╚Ötigat opt premii de design ├«n 2010. Marc Lefebvre a condus o companie interna╚Ťional─â cu o valoare de peste 2,5 milioane de euro. 2011, a primit premiul Star Award 2011 de la Observeur du Design ╚Öi premiul European Consumer's Choice Award ( "European Consumers Choice" ).

Interesant este c─â Bleu Nature nu se consider─â ecologi╚Öti. Mai degrab─â, ei sunt numi╚Ťi produc─âtori de mobilier pentru
«eco-cet─â╚Ťeni ai lumii.", respectarea ideii de reciclare. S-ar p─ârea c├ót de mult lemn plutitor poate fi colectat? Se pare c─â, numai ├«n nordul Fran╚Ťei, se produc ├«n jur de 700 de metri cubi ├«n fiecare an. ├Än mod clar, acest lucru nu este suficient pentru o produc╚Ťie de mobilier respectabil─â. Prin urmare, nu este surprinz─âtor faptul c─â pe lista de materiale au fost ad─âugate ╚Öi alte materiale din lemn reciclat, cum ar fi sc├ónduri de construc╚Ťii second-hand, podele vechi din lemn provenite din renov─âri etc.

Cite╚Öte mai mult  Piele de mobilier: de la piele la tapi╚Ťerie

Ideea de a reutiliza lemnul a fost destul de popular─â ├«n arhitectura occidental─â. Franck Lefebvre a reu╚Öit s─â conving─â publicul c─â sc├óndurile vechi pot fi confortabile De fapt, a creat o mod─â pentru mobilierul din lemn reciclat. ├Än prezent, catalogul Bleu Nature are peste 300 de articole, inclusiv mobilier, corpuri de iluminat, accesorii, textile, acoperitoare de podea ╚Öi de perete. Pentru proiectele sale, ea este comandat─â de decoratori de renume, mul╚Ťi dintre ei av├ónd, de fapt, propria produc╚Ťie de mobilier ) Kelly Hoppen ( Kelly Hoppen ) Christian Lacroix ( Christian Lacroix ) Andrew Martin ( Andrew Martin ) Paul Smith ( Paul Smith ) Yann Arthus-Bertrand ( Yann Arthus Bertrand ) etc..

Bleu Nature se afl─â ├«n apropiere de Lille, ├«n nordul Fran╚Ťei. ├Än imagine: Intrarea ├«n showroom-ul de la fabric─â.

Bleu Nature.. este un grup de designeri care a f─âcut echip─â cu un atelier. Colec╚Ťiile sale sunt rezultatul unei munci colective. ├Än fiecare sezon, to╚Ťi membrii echipei particip─â la proiectarea ╚Öi crearea de noi obiecte.

├Än ciuda naturii artificiale a lucrurilor ├«n aparen╚Ť─â, numeroase procese de produc╚Ťie sunt automatizate.

Cu toate acestea, fiecare etap─â, fie c─â este vorba de proiectarea modelului, de prelucrarea lemnului sau de sudarea o╚Ťelului, este supravegheat─â de mae╚Ötrii ├«n fabricarea mobilei.

Fotografia de mai jos surprinde câteva dintre etapele de realizare a corpurilor de iluminat Bleu Nature:

… sculptur─â din lemn colorat,

… asamblarea bazei unui corp de iluminat,

… instalare electric─â.

╚śi aici me╚Öterul fixeaz─â ramurile pe viitoarea oglind─â. Artizanii fabricii transform─â imperfec╚Ťiunile snagurilor plutitoare ├«n virtu╚Ťi. ├«not─âtoare – este un material "aleatoriu". Fiecare bucat─â de lemn are o poveste diferit─â, astfel ├«nc├ót fiecare bucat─â din acela╚Öi model are un caracter unic.. forme ╚Öi amprente excep╚Ťionale ale timpului..

Cite╚Öte mai mult  Cum de a retapi╚Ťa un scaun?

Bleu Nature realizeaz─â mobilier din diferite tipuri de lemn ( morena, netratat, l─âcuit, fosilizat ). ├Äl combin─â cu o╚Ťel inoxidabil lustruit, metal cromat sau l─âcuit, acrilic ╚Öi sticl─â suflat─â. Precum ╚Öi piele, piei, bumbac ╚Öi alte materiale naturale. Rezultatul – mobilier cu o valoare emo╚Ťional─â ridicat─â.

Gama de materiale Bleu Nature include, de asemenea, l├ón─â fiart─â, bumbac natural, blan─â de iepure cu p─ârul lung sau scurt, imita╚Ťie de mistre╚Ť cu blan─â, piele de vi╚Ťel, piele de capr─â, piele de oaie Kalgana, piele de flockati, piele solzoas─â, piele ├«ncre╚Ťit─â, piele goblenat─â, nubuc, velur de l├ón─â, etc… ( covoare, panouri ) materiale pentru podele ╚Öi pere╚Ťi;.

Explora╚Ťi gama actual─â de modele de la Bleu Nature la
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: