20 de bucătării în alb și negru

Multe fabrici produc colecții de bucătării albe și negre. Modulele pot fi combinate pentru a crea un set contrastant. Ce culoare va prevala, alb sau negru?? Căutați exemple pe placul dumneavoastră în galeria foto editorială.

Decizia de a alege o bucătărie alb-negru cu o schemă de culori contrastante înseamnă că trebuie să vă gândiți mai întâi la echilibrul culorilor. Care este cel mai bun pentru a face principalul? Există 21 de unități diferite alb-negru.

Ce aparate poți pune într-o bucătărie alb-negru? În opinia mea, alegerea aparatelor depinde în primul rând de stilul bucătăriei. Îmi place să folosesc aparatele ILVE în bucătăriile clasice. Fronturile acestora pot fi vopsite într-o varietate de culori. În stilul modern, nu mă orientez către o culoare anume și prefer să am fronturi negre sau cromate în bucătărie.

Ce aparate poți pune într-o bucătărie alb-negru?? Alegerea aparatelor, în opinia mea, depinde în primul rând de stilul bucătăriei. Îmi place să folosesc aparate ILVE în bucătăriile clasice. Fronturile sale pot fi vopsite în diferite culori. În stilul modern nu merg pe electrocasnice negre sau cromate, așa că prefer să am o bucătărie neagră sau cromată.

Ascundeți

Culoarea dominantă negru

O bucătărie în alb și negru. Fără nuanțe, doar culori curate! Astăzi toată lumea își poate permite bucătării alb-negru. Dar este greu să alegi un set de sertare și dulapuri cu spații egale Adesea predomină o culoare contrastantă. Se poate vedea clar în fotografie.
Deci, o bucătărie tipică în alb și negru, dominată de negru, ar avea de obicei dulapuri inferioare întunecate și dulapuri superioare ușoare. Aceasta este o consecință firească: rafturile suspendate albe par ușoare, în timp ce corpurile de podea negre dau impresia că sunt grele și robuste. Dar poate fi și invers faceți clic pe fotografie și alegeți din opțiunile disponibile.

Citește mai mult  Cele mai bune 13 bucătării de designer din 2012

O bucătărie cu mobilier predominant întunecat are nevoie de o iluminare artificială foarte bună. Lipsa de lumină face ca o gospodină să lucreze cu greu.

Culoarea predominantă- alb

Bucătărie albă și neagră. O cameră luminoasă cu mobilier în culori contrastante arată deosebit de spațioasă și elegantă dacă majoritatea fronturilor de bucătărie sunt albe. Cum arată o bucătărie tipică albă și neagră? Luminos: rafturi pe pereți, dulapuri de coloană cu aparate integrate, o unitate de insulă în mijloc. Întuneric: o pereche de dulapuri, blat de lucru sau dulapuri laterale cu fronturi albe. Mai multe opțiuni sunt disponibile: căutați bucătării albe și negre în fotografia de mai jos.

Fronturile lucioase reflectă lumina și lărgesc vizual spațiul. Dar pentru a crea acest efect, nu este nevoie de mult negru.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: