22 bucătării albe

Puritatea gândirii și a sentimentelor? Apoi, o bucătărie albă este alegerea ta. Uitați-vă mai atent la gamele prezentate în fotografii și încercați să vă găsiți propria gamă.

Albul este potrivit doar pentru spitale? Bineînțeles că nu! Se pare diferit în bucătărie. Vibrant și ușor, transformă complet un interior. Vedeți cele 22 de fotografii de pe această pagină.

O culoare bună pentru alb? Albul este chintesența tuturor culorilor curcubeului, probabil de aceea este atât de versatil. Dacă sunteți nehotărât în privința culorii pe care ar trebui să o aibă bucătăria dumneavoastră, începeți cu albul. Tendința actuală pentru interioarele moderne scandinave cere un maxim de alb, inclusiv în bucătărie. Accesoriile luminoase sunt potrivite pentru orice spațiu "elegant". Culoarea poate fi schimbată în funcție de tendințele modei și de gustul dumneavoastră. De exemplu, aceștia sugerează alegerea culorilor reci pentru cei care vor să-și controleze pofta de mâncare și, dimpotrivă, a culorilor luminoase și calde pentru cei care vor să ia în greutate.

O culoare bună pentru alb? Albul este chintesența culorilor curcubeului – poate de aceea este atât de versatil. Dacă ești nehotărât în privința culorii bucătăriei tale – începe cu albul, nu vei fi în pierdere!. Cea mai fierbinte tendință în interioarele scandinave în acest moment cere un maxim de alb, inclusiv în bucătărie. Accesoriile vibrante sunt ideale pentru orice spațiu "elegant". Puteți schimba culorile în funcție de gustul personal și de tendințele modei. De exemplu, aceștia sugerează alegerea culorilor reci pentru cei care vor să-și controleze pofta de mâncare și, dimpotrivă, a culorilor luminoase și calde pentru cei care vor să ia în greutate.

Ascundeți

inteligent și proaspăt. Bucătăriile albe sunt polivalente: potrivite pentru spații mari și mici, întunecate și luminoase. Deci, o bucătărie albă într-un stil clasic ar arăta grozav într-o cameră imensă Festiv frumos și elegant.

Citește mai mult  Dulapul de pantofi pentru hol

Detaliile sculptate și fronturile învârtite creează efectul potrivit.

Bucătăriile albe cu fronturi lucioase sunt ideale pentru camerele mici Acestea sunt concepute pentru a maximiza vizual spațiul. Cu toate acestea, sunt posibile și orice alte opțiuni, multe dintre ele fiind prezentate în fotografia de mai jos.

Bucătăria albă – un adevărat câștigător. Soților și soțiilor, adulților și copiilor le va plăcea la nebunie. Dar cineva trebuie să țină lucrurile în ordine – altfel lucrurile albe devin bej și gri.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: