25 canapele albe

O canapea albă în interior este foarte frumoasă și mereu actuală.

Gândiți-vă să cumpărați o canapea albă, nu numai și nu atât de mult pentru că astfel de modele decorează casa vedetelor. Mobilierul alb are o serie de avantaje unice. În primul rând, lărgește spațiul din punct de vedere vizual Un obiect masiv, cum ar fi o canapea, se dizolvă literalmente în interior. În al doilea rând, mobilierul alb va uni diferite mobilier într-o singură schemă de culori. Se potrivește perfect cu orice tip de decorare a podelei și a pereților. Puteți schimba toate accesoriile în jurul valorii de, dar canapeaua dvs. nu va pierde relevanța. Toate astea.. Motive puternice pentru a cumpăra o canapea albă.

Citește mai mult  Yefim Katz despre bucătăria ideală
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: