Caleidoscop de accente luminoase de la Nobilia

Nobilia ├«╚Öi prezint─â colec╚Ťia de buc─ât─ârii 2017. O palet─â re├«mprosp─âtat─â, finisaje originale, texturi industriale, motive mediteraneene ╚Öi scandinave, fronturi ├«n relief – ce altceva ar putea Nobilia s─â ├«╚Öi surprind─â clien╚Ťii ├«n noul an??

«Nobilia d─â tonul – Acesta este sloganul din spatele colec╚Ťiei de buc─ât─ârie 2017 a companiei germane Nobilia. O colec╚Ťie conceput─â pentru a face ca interioarele buc─ât─âriilor s─â fie ╚Öi mai vii, distincte ╚Öi pline de via╚Ť─â toate detaliile ╚Öi elementele necesare sunt furnizate ├«n acest scop. ├Än acest an, designerii Nobilia au decis s─â se concentreze asupra mobilierului din segmentul de pre╚Ť democratic, ├«mbog─â╚Ťind colec╚Ťia cu solu╚Ťii noi pentru planificarea ╚Öi decorarea individual─â. Colec╚Ťia din 2017 demonstreaz─â c─â chiar ╚Öi un set ieftin face posibil─â crearea unui design interior impresionant ╚Öi la mod─â ├«n buc─ât─ârie. Descoperi╚Ťi decorurile elegante, finisajele la mod─â, culorile la mod─â ╚Öi alte instrumente decorative prezentate ├«n cea mai recent─â colec╚Ťie Nobilia.

Accent pe finisaje

Nobilia este cunoscut─â pentru paleta Color Concept dezvoltat─â de ea ├«ns─â╚Öi. Este o gam─â de finisaje de accent pentru proiectarea sec╚Ťiunilor deschise, a rafturilor, a panourilor de perete, a marginilor de blat ╚Öi acum a fronturilor ├«nguste.

În imagine: Paleta de culori de accent Color Concept

Conceptul de culoare poate fi folosit pentru a ad─âuga personalitate ╚Öi caracter chiar ╚Öi celei mai ieftine buc─ât─ârii Nobilia ╚Öi pentru a transforma o amenajare de buc─ât─ârie altfel standard p├ón─â ├«n miezul ei, acolo unde spa╚Ťiul sau bugetul nu permit o experimentare formal─â. ├Än 2017, Color Concept s-a ├«mbog─â╚Ťit cu noi produse uimitoare. Paleta actual─â include 6 culori ╚Öi 2 finisaje la mod─â ( concrete Schiefer grau / slate grey ╚Öi Ferro Bronze- ) textura metalic─â colorat─â ├«n v├órst─â;.

Cite╚Öte mai mult  ╚Üara define╚Öte buc─ât─âria

├Än urm─â cu trei ani, Nobilia a introdus ├«n colec╚Ťie un decor din beton. ├Än 2017, fabrica a extins paleta de finisaje din beton ╚Öi a ad─âugat decorul "Beton Weiss" pentru ( buc─ât─ârie Riva ) ╚Öi "Beton Schiefergrau" Ca accent ├«n paleta Color Concept pentru eviden╚Ťierea laturilor dulapurilor, a blaturilor de lucru ╚Öi a "╚Öor╚Ťurilor" ╚Öi alte detalii ale compozi╚Ťiei buc─ât─âriei. Aceast─â abordare permite ca utilizarea finisajelor la mod─â s─â fie dozat─â f─âr─â a cople╚Öi interiorul.

O alt─â noutate str─âlucitoare ├«n palet─â.. Ferro Bronze, un decor cu o textur─â metalic─â ├«nvechit─â, care urmeaz─â tendin╚Ťa "metalelor colorate ├«n interior".

Noua culoare Salvia- arat─â foarte proasp─ât─â ╚Öi moale o nuan╚Ť─â pastelat─â a spectrului verde.

Accent de perete

În imagine: Bucătărie tactilă cu un panou decorativ cu un model de perete de cărămidă

├Än 2017, Nobilia ╚Öi-a actualizat gama de panouri de perete pentru zona de ╚Öor╚Ť ╚Öi pere╚Ťi. Noile modele imprimate digital pe panouri decorative ╚Öi de sticl─â sunt concepute pentru a crea un aspect de mansard─â, Industrial, Urban-chic sau country. A╚Öadar, pentru a crea o atmosfer─â potrivit─â ├«n buc─ât─ârie, urm─âtoarele actualiz─âri elegante v─â vor ajuta:

  • imitarea suprafe╚Ťelor naturale ╚Öi industriale aspre: pere╚Ťi de c─âr─âmid─â, sc├ónduri t─âiate grosier, tabl─â tapi╚Ťat─â,
  • Motive patchwork cu alternan╚Ťe de stropi ├«ndr─âzne╚Ťi de culori vesele,
  • Modele de pl─âci ceramice cu ornamente mediteraneene sau scandinave.

accent pe fa╚Ťade

Fronturile festonate sunt o tem─â special─â ├«n colec╚Ťia Nobilia 2017.

├Än fotografie: Modelul Finesse, cu margine subtil─â ├«n perimetru ├«n fa╚Ť─â

Modelul Finesse, cu marginile sale perimetrale sub╚Ťiri, este o revela╚Ťie major─â. Fronturile frumos proiectate sunt u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, datorit─â finisajului practic din lac laminat. Suprafa╚Ťa laminat─â tratat─â cu smal╚Ť periat ├«ncorporeaz─â cele mai bune caracteristici ale ambelor materiale: natura practic─â ╚Öi robust─â a laminatului ╚Öi senza╚Ťia frumoas─â de catifelare a lacului.

Cite╚Öte mai mult  20 de buc─ât─ârii ro╚Öii

O nouă completare fermecătoare a gamei de bucătării în stil rustic de la Nobilia. Este o bucătărie retro cu fronturi înrămate Sylt în stilul provinciilor din nordul Germaniei. Mânerele au fost special concepute cu un design retro, care se potrivește perfect cu spiritul și estetica unei bucătării rustice de la începutul secolului XX.

Pentru noua colec╚Ťie, designerii Nobilia au creat un total de dou─âzeci de fronturi noi, cu elemente de stil urban-chic, industrial ╚Öi rustic. Re╚Ťine╚Ťi c─â doar dou─â fronturi au un pre╚Ť mai mare dec├ót al cincilea, toate celelalte modele sunt ├«n segmentul democratic.

Accent pe alte detalii

Colec╚Ťia de buc─ât─ârii Nobilia pentru 2017 include opt noi finisaje pentru blaturi de mas─â, inclusiv marmur─â natural─â, ardezie ╚Öi blaturi metalice ├«mb─âtr├ónite. Exist─â paisprezece stiluri diferite de m├ónere ├«n stil modern, avangardist ╚Öi retro.

Buc─ât─ârii f─âr─â m├ónere Tendin╚Ťa de necontestat ╚Öi favoritul absolut al colec╚Ťiei Nobilia. De aceea, ├«n 2017, modelelor tradi╚Ťionale de buc─ât─ârie f─âr─â m├óner, cu un design minimalist, li s-a al─âturat o buc─ât─ârie Inline sofisticat─â ╚Öi elegant─â, cu un m├óner integrat, fin frezat.Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: