Bucătării Nobilia la Trio Interior

Nobilia, o nouă expoziție de bucătării germane, se deschide la Trio-Interior de pe bulevardul Marshala Zhukova.

6 octombrie 2016 Showroom-ul Trio de pe Prospekt Marshala Zhukova a organizat o prezentare a noului brand de bucătărie Nobilia. Reprezentantul mărcii în România, Johann Neufeld ( Johann Neufeld ) a prezentat personal modelele de bucătărie expuse, împărtășind caracteristicile și "capacitățile" toate produsele fabricii.

Programul serii a inclus nu numai o prezentare a mărcii Nobilia, ci și o prelegere despre dezvoltarea arhitecturii și designului german în secolele IX-XX. de la cercetătorul în domeniul modei și al muzicii Andrei Dmitriev-Radvogin.

În plus față de partea oficială a evenimentului Oktoberfest, oaspeții au fost întreținuți de muzicieni cunoscuți de la Arsnova Quartet. Toată lumea s-a putut bucura de o clasă de masterclass pentru a face brezelles bavareze autentice și pentru a se bucura de băuturi tradiționale. Tot în cadrul evenimentului, reprezentantele brandului Creaceramics, Elena Bachurina și Olga Zenina, au organizat un master class de pictură pe ceramică.

Citește mai mult  14 mese de cafea transformator
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Roxana

    Ce caracteristici și elemente de design se evidențiază în bucătăriile Nobilia la Trio Interior?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: