Cum să cumpărați o bucătărie excelentă la un preț rezonabil

Cum să ocoliți capcanele de marketing ale furnizorilor și să evaluați ofertele costisitoare ale producătorilor? Câteva reguli simple pentru a vă ajuta să cumpărați o bucătărie confortabilă fără să plătiți prea mult

Algoritmul de economisire

Planificați din timp. Pentru că atunci când mergi la un magazin de mobilă, ar trebui să știi exact ce vrei să pui în casă și cum vrei să o pui, ținând cont de mărimea familiei și de rolul bucătăriei în viața lor.

Nu aveți încredere în metrul liniar. Prețul pe metru liniar pare rezonabil de cele mai multe ori și este înșelător, deoarece nu include costul sertarelor, al blaturilor și al geamurilor.

Căutați înlocuitori pentru materialele scumpe. Soluția inteligentă- Alegeți plasticul sau MDF-ul laminat în locul lemnului masiv și piatra naturală în locul pietrei naturale Artificială. Aceste materiale sunt durabile, rezistente la căldură și umiditate și au un aspect estetic. Și, de asemenea, relativ ieftină, desigur.

Aveți nevoie de geamuri?? Acest tip de finisaj crește considerabil costul proiectului, așa că lăsați sticla doar acolo unde este cu adevărat necesar din punct de vedere funcțional și sigur. Echipate cu fronturi închise, bucătăriile sunt mult mai puțin costisitoare.

Shire- înseamnă mai cumpătat. Dacă aveți în fața dumneavoastră o selecție mare de bucătării, nu uitați acest lucru. Un dulap cu lățimea de 80 cm O alegere mult mai înțeleaptă decât două dulapuri de 40 cm.

Citește mai mult  26 de modele de birouri și secretari

În imagine: Bucătăria ARIA by Cesar.

Urmăriți simplitatea. Modelele de bucătărie cu un design nepretențios costă mai puțin. Așadar, o comodă cu rafturi costă aproximativ jumătate din prețul unei comode cu sertare. Orice tip de elemente decorative, cum ar fi incrustații, vitralii, cornișe, plinte pot crește prețul.

Evitați suprafețele complexe. Cu cât mai puține curbe, colțuri, inserții și alte detalii curbate și complicate – cu atât mai ieftin este designul.

Folosiți-vă de înțelegerea spiritului practic. Multe tehnologii de bucătărie la modă și costisitoare nu îndeplinesc entuziasmul gospodinele pe care producătorii le așteaptă. De exemplu, dacă nu vă simțiți confortabil cu amprentele de pe ușile dulapurilor cu sistem push-up, puteți economisi mulți bani alegând în schimb dulapuri cu mânere convenționale.

Cu cât comandați mai puține unități de bucătărie, cu atât bucătăria va fi mai ieftină. Soluția la modă: un cuptor de bucătărie "no-top".

Pe ce nu ar trebui să economisiți

Atunci când calculați costul bucătăriei, nu uitați să luați în considerare și iluminatul – cu cât mai mult, cu atât mai bine.

Foto: Bucătărie Etnica de Atlas-Lux.

Fitinguri de calitate. Calitatea balamalelor, a închiderilor de uși și a șinelor determină durabilitatea bucătăriei alese. Dar nici nu vă sfătuim să fiți prea fanatici în această privință: un arc cu gaz pentru deschiderea complet silențioasă a ușii poate pune capăt tuturor economiilor într-o clipită. Nu cedați impulsurilor trecătoare, astfel încât mai târziu, stând în bucătărie, echivalentă cu o aripă de avion, să nu viseze la o utilizare mai bună a banilor cheltuiți.

Exemple de seturi de bucătărie pentru bani rezonabili

Gheață 03 bucătărie de la fabrica Maria.

Citește mai mult  13 bucătării din plastic

Bucătărie Fabrica Volare Aran.

Bucătăria Sand de Concreta Cucine.

Bucătărie San Marino 583 de Bauformat.

Bucătărie excelentă de Hanak.

Alegerea bucătăriei dvs

Bucătărie Dogma 03 de Arrital Cucine Bucătărie Senta sonnengelb / Edda Asteiche Natur de Sachsenkuechen Bucătărie ALNOINOX GOLD din colecția Alnoinox
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: